Annons

Hur passar vattumannen och skorpionen? Kärleksmatch

När en Vattuman och en Skorpion träffas är det det en fusion mellan åtskilda livsfilosofier och behov, här finns stor risk för friktion. Där Skorpionen möter deras innersta känslor rakt på sak och med en intensiv energi, djupt filoseferande över livets dolda sidor så tar Vattumannen samma energi och riktar den utåt. Med den ovanliga och mycket sociala syn på livet ser Vattumannen som ett udda val för den mer introvärta Skorpionen. Vattumannen behöver gemenskap för att känna sig stimulerad och söker alltid efter en ny intressant person att lära känna. Skorpionen å andra sidan önskar engagemang och söker en mycket romantisk och intim tid med sin partner. Detta par ser ut att ha lite gemensamt men båda har starka viljor och då de är fokuserade på relationen kan de uppnå vad som önskas och sökes.

Det bästa med relationen är deras möjlighet till en lyckad samverkan. Båda dessa stjärntecken har mycket starka personligheter, ingen kommer öppet dominera den andra. Först då de kan uppskatta deras skillnader, bli bekväma med sina egna roller i relationen kan resultat bli mycket tillfredställande.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons