Annons

Hur passar väduren och kräftan? Kärleksmatch

När en Vädur och en Kräfta träffas är det en fråga om attraktion mellan motsatser. Väduren är förhastad och brysk medan Kräftan är känslig och emotionell. Väduren kan vara emotionell, på ett hetsigt vis som överväldigar Kräftan. Kräftan attraheras av Vädurens stormiga sätt och Väduren uppskattar Kräftans känsliga sida, detta skapar en bra balans. Problem kan uppstå om Kräftans humörsvängningar eller Vädurens aggressioner blir påtagliga. För att uppnå gemensamma mål måste båda ta sig tid att lyssna på varandras behov och inse att de kommer från olika inriktningar.

Det bästa med relationen är att de fungerar så bra ihop, bara de förstår att de står på samma sida. Väduren är utåtriktad och blir uppmärksammad, Kräftan håller sig mer i bakgrunden. Båda kan ge varandra vad de själva saknar, detta skapar en jämlik relation.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons