Annons

Hur passar väduren och stenbocken? Kärleksmatch

När en Vädur och en Stenbock träffas måste de jobba hårt med att bibehålla deras gemensamma energi. Deras betraktelsesätt kan tyckas vara motsatta, Väduren agerar utan att beakta vad det kan leda till, Stenbocken överväger alltid om aktiviteten kommer gynna dem. Väduren agerar alltid fort och riskerar allt enligt Stenbocken, som framskrider försiktigare och arbetar sakta mot förutbestämda mål (ofta inom karriären). Båda når dock alltid sina mål, även om vägen och målen brukar vara helt olika.

Det bästa med relationen är att de båda bidrar med unika kvalitéer till förhållandet. De skapar en helhet först då de kan lära att låta varandra vara sig själva. Detta är en utmanande relation, men om de kan lära från varandra kommer det bli givande. Deras partnerskap baseras på ömsesidig kärlek och respekt, de kommer att överkomma alla hinder så länge de kommunicerar och vill väl.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons