Annons

Drömtydning sökresultat 't':

Drömord

TROLLKAR (CONJURERT) (Tony Crisp)

han kanske hänvisar till själv bedrägerier, eller bedrägeri av andra. Men det kan också peka på den magiska förmågor ditt undermedvetna har. Sinnet kan också flytta och ändra otroligt. Det kan skapa synbara verklighet ur tomma luften, som det gör i fantasi eller drömmar. See: Roles.

Drömtydning "TROLLKAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TÄVLING (CONTEST) (Tony Crisp)

Se Competition.

Drömtydning "TÄVLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TANDLÄKARE (DENTIST) (Tony Crisp)

Kan innebära rädsla för smärta. Eller också den vård vi måste ta av det som uttrycker via munnen, det vi säger, uttryckt åsikter, ilska. Detta beror också på din relation med tandläkare - rädsla för att bli sårad, modet och förmågan att hantera smärtsamma områden av erfarenheter, far "är beklämmande sexuell uppmärksamhet - eller en känsla av våldtäkt. Se Tänder.

Drömtydning "TANDLÄKARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TÄRNING (DICE) (Tony Crisp)

Ödet, slumpen, tur, en chansning.

Drömtydning "TÄRNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRUMMA (DRUM) (Tony Crisp)

Ditt hjärta, puls, förenande kraft. Den knyter ibland med onani eller samlag.

Drömtydning "TRUMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

TOM (EMPTY) (Tony Crisp)

Detta innebär vanligtvis att det saknas något i stil med glädje, entusiasm, goda känslor. Så det kan betyda ensamhet, brist på relation, känsla av isolering. Eller det kan föreslå din potential, möjlighet, utrymme att vara dig själv. Detta beror på drömmen sammanhang. Tomma hus, byggnader, skal: urväxta vanor och levnadssätt; gamla attityder, döden, eller / och potential.

Drömtydning "TOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TENTA / TENTERA / PROV (EXAMS/EXAMINED/EXAMINING) (Tony Crisp)

Om din dröm avser prov eller prövas pekar det vanligen till en viss osäkerhet på dig själv, eller kanske någon form av sökning efter djupare förståelse om det är en positiv upplevelse. Om det finns oro i drömmen kan avse ett sätt att känna om dig själv som du fick i skolan, på grund av examina och deras resultat. Granskas kan också visa dig att pröva dig själv för att se vem du är. Undersöks av en läkare: Det tyder på att du är orolig för din hälsa, eller finns det något om din hälsa som behöver åtgärdas, eller att du gillar att granskas och rörd.

Drömtydning "TENTA / TENTERA / PROV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TJOCKIS (FATPERSON) (Tony Crisp)

Alltför stor vikt vid materiella värden. Nedtyngda av bekymmer. Eller munterhet, sensualitet. Det kan också betyda försvar används mot ångest eller känslor av otillräcklighet, friska. Bli fet: Graviditet, det som "större vikt".

Drömtydning "TJOCKIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TEFAT (FLYINGSAUCER) (Tony Crisp)

Föreslår några förändringar i dig själv, eller personlig utveckling, fått kännedom om något nytt, eller någon ny aspekt av dig själv. Till exempel en förändring kan förekomma på det sätt du relaterar till människor eller händelser. Denna förändring ofta är resultatet av en integrerad syn på omedvetna kan, men som sällan bryter igenom in i medvetandet. Därför insikter, kan synen på livet det innebär, förefaller främmande. Således flygande tefat.

Drömtydning "TEFAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRÄDGÅRD (GARDEN) (Tony Crisp)

Din trädgård dröm avslöjar ofta vad du gör med din latenta möjligheter. Det pekar på om du har odlat dina förmågor, eller begravde dem. En trädgård är ibland en plats för kärlek i en dröm. I vilket fall det kan beteckna det som växer eller dör i er relation. Annan trädgård tema är förknippade med aktiviteter vi gör i trädgården, om husdjur vi behålla, eller arbete. Detta förbinder med det som växer i området för din naturliga begär, husdjuren, och vad du gör som är socialt synlig, arbetet i trädgården. En pool eller simbassäng i trädgården vanligen avser gemensam erfarenhet, tillfällen när du känt i-ett med människor, eller någon i synnerhet. See: Digging; Pool.

Drömtydning "TRÄDGÅRD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons