Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SYRE (OXYGEN) (Tony Crisp)

Energi, livgivande krafter.

Drömtydning "SYRE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STEKPANNA / GRYTA (PAN/POT) (Tony Crisp)

för matlagning Detta kan sambandet med den vård du ger dig själv eller din familj, med vardagslivet och dess behov, eller företräda någon sorts mottaglig situation. Potta: Detta hänvisar till vad du behöver för att fullgöra från dig, vare sig känslomässigt eller fysiskt. Man kan också hänvisa till de kvinnliga könsorganen.

Drömtydning "STEKPANNA / GRYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVETTA / SVETTAS (PERSPIRE/PERSPIRATION/SWEAT) (Tony Crisp)

Starka känslor, djupt rörd, spänning, rädsla, intensiv känsla. Det kan också föreslå att du känner dig illa till mods över hur andra ser på dig om du är orolig för din kroppslukt.

Drömtydning "SVETTA / SVETTAS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STÄM (PHLEGM) (Tony Crisp)

Skräp, blockerade känslor, farhågor om hälsa, gifter i systemet för kropp eller själ. Trög, stagnation.

Drömtydning "STÄM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SLÄTT (PLAIT) (Tony Crisp)

Den inre styrka som kommer från förenar delar av dig själv till ett mål, en riktning, ett ledarskap. Flätat hår kan tyda ungdom eller Girlhood.

Drömtydning "SLÄTT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

STOLPE / PÅLE (POLE) (Tony Crisp)

Se majstången; Oar.

Drömtydning "STOLPE / PÅLE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKJUTA / PUTTA (PUSH/PUSHED/PUSHING) (Tony Crisp)

Pushing: Att vara positiv eller stark på vad du vill eller vad du gör. Utöva din vilja eller viljeansträngning. Det kan också indikera manipulering eller kontroll av någonting. Om du är kraftfullt driver någon, då är det oftast din ilska som är inblandad. Fråga dig själv varför du kan ha känslor av ilska i förhållande till honom eller vad den personen representerar. Tänjer på någon som kanske inte om ilska, utan om att hålla din egen mark. Knuffas: Känsla tvingas eller tas för given. Känsla mobbad eller attackerade.

Drömtydning "SKJUTA / PUTTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STRÅLANDE (RADIANT) (Tony Crisp)

See: Light; Glow.

Drömtydning "STRÅLANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPÅR / JÄRNVÄG / TÅG / STATION (RAILS/RAILWAY/TRAIN/STATION) (Tony Crisp)

Flera idéer som uttrycks av järnvägar. Skenorna sig representera ortodoxin, den accepterade eller vanliga sätt att ordna saker, moraliska värderingar. Således kan man säga att någon har spårat ur. Motorn: Detta skildrar ofta enorma energi som tar oss genom livet. Vagnar: Representera händelser eller influenser eller saker åstadkommas, tåget av upplevelser eller händelser som följer i kölvattnet av vår verksamhet, de utrymmen i ditt liv. Ett tåg eller järnvägsstation: skildra dina ansträngningar eller begär att få någonstans att åka på en resa, få en ny territorium, nya vänner, möjligheter, förståelse, att resa till nya upplevelser eller delar av själv. Self analys är ofta symboliseras som en resa. Någon hindrar oss att ta sig till stationen och tåget: Visar rädsla eller attityder som hindrar oss i livet. Att missa tåget: Det här är som att missa tåget, har vi missat chansen, förlorade chansen. Att bli överkörd av ett tåg: Är att hotas av de saker vi har satt i rörelse, eller av de ortodoxa "på räls" uppfattningar eller attityder själv eller andra. Därmed köra symboliserar framgång eller misslyckande att gå vidare i livet. Lämnar någon bakom eller att hamna på efterkälken: känslor om förlust av make, eller bryta upp förhållandet, bli kvar, förändring av något slag. Tågresan: Den del av din resa genom livet som har kontakter med andra människor och har ett förutbestämt slut, vilket begränsar din egen vilja, och går igenom vissa stadier, resa till självinsikt, kan hänvisa till åldrande och död - särskilt när det finns en känsla av "reser" eller "avgång", tankegången eller upplevelser som bär oss genom livet. Generellt regn symboliserar känslor, frigörande av känslor. Om regnet är mild Det är vanligtvis en avkopplande upplevelse och föreslår en övergång från idéer och intellekt. Om det är ösregn och storm, det är känslor som kan skölj oss, som i vemod eller sorg om en vän som går. Om marken är översvämmad, då vårt förnuft är hur synen i frisläppt känslor, och fara kan hota. Men regn kan också visa en avkastning på känslor efter en lång period av torka intellektualism eller torka av känslor.

Drömtydning "SPÅR / JÄRNVÄG / TÅG / STATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKÖRDA (REAP) (Tony Crisp)

Uppleva resultaten av dina handlingar. Skörden från tidigare verksamhet.

Drömtydning "SKÖRDA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons