Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SÅR (ULCER) (Tony Crisp)

See: Abscess.

Drömtydning "SÅR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SEMESTER (VACATION) (Tony Crisp)

Se: Holiday.

Drömtydning "SEMESTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPY (VOMIT) (Tony Crisp)

Se: Sick.

Drömtydning "SPY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SERVITRIS (WAITRESS) (Tony Crisp)

Detta kan betyda att du känner att du är på att ge andra människor "s behov. I så fall fråga dig om dina egna behov tillhandahålls. Being väntade på: Känsla av stöd eller hjälp, eller att dina behov tillgodoses. Detta kan också vara ordlekar för att vänta sig om efter något eller någon.

Drömtydning "SERVITRIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVAGHET (WEAKNESS) (Tony Crisp)

I vissa drömmar vi plötsligt svag och oförmögen att kämpa mot en motståndare, eller för svag för att köra. Detta innebär rädsla för att inte kunna hantera de situationer som möter dig, eller drifter eller känslor som uppstår inom dig. Det kan också innebära att du känner för svag för att säga nej till någon, eller din löser försvagas.

Drömtydning "SVAGHET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SPINDELNÄT (WEB) (Tony Crisp)

En sticky situation du känner dig i, känsla fastnat i något som kan fånga dig, att bli instängd i kraft av någon annan "är känslor eller förväntningar, en härva av lögner, symmetri din helheten, den känsliga eller ibland omärklig men real anslutningar mellan dig med andra människor, händelser och världen. Länken kan vara stödjande, eller hotar, The Circle of Life, som med en Mandala, centrum vilket tyder på en sammanslagning tillbaka till det primala energi i livet. Genom denna länk får en känsla vad som händer i världen och i relationer. Men spindlar duk som på ett dammigt hus visa dig göra med något du inte har använt, eller inte levt under en längre tid. Möjligen tyder också på ett behov av att springclean eller ta itu med gamla minnen eller tidigare. Vid sin mest grundläggande nivå denna avkänning säga oss om vad som händer eller närmar kan ätas, eller om den kommer att äta oss. Vid subtilare nivåer anar vi vår förbindelse med hela livet och kan få en personlig plats i tingens ordning. Denna aspekt förenar sig med en symbol för den labyrint som den svåra resan till själva upptäckten. Se labyrint. Ibland webben som en spindel är en kokong, och så är skyddande. Ofta rör mycket känsliga förändringsprocesser pågår i oss, kanske de som behöver oss att vara lite tillbaka eller skyddas från världen för att processen att utarbeta och mogna. See: Spider.

Drömtydning "SPINDELNÄT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKÖTE / LIVMODER / UNDERLIV (WOMB) (Tony Crisp)

Förlossning, graviditet, den kvinnliga mottaglighet och förmåga att vårda liv. Att återgå till livmodern, medan det kan utgöra en infantil händelse, verkligen symboliserar erfarenhet eller medvetandet vid den tidpunkten. Detta är ett sinnestillstånd som är ihop med allt medvetande, ännu ej definierade, saknar självinsikt. Se: Uterus.

Drömtydning "SKÖTE / LIVMODER / UNDERLIV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SÅR / SMÄRTA (WOUND) (Tony Crisp)

En skadad, kanske från det förflutna. Det finns troligen starka känslor i samband med sår som kan vara värt att uttrycka.

Drömtydning "SÅR / SMÄRTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKRIVA (WRITING) (Tony Crisp)

Uttrycka inre jag. Clarifying känslor, förverkligas eller spelar in dem och därmed göra den inre känslor mer tydlig, bestämd, mindre vag.

Drömtydning "SKRIVA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STÄNGA / DRA IHOP (ZIP) (Tony Crisp)

Förbindelser med andra, enighet i attityder.

Drömtydning "STÄNGA / DRA IHOP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons