Annons

Drömtydning sökresultat 'p':

Drömord

PIRAT (PIRATE) (Tony Crisp)

Egen SJÖRÖVAR eller plundring drifter eller vad du känner plundras av, känsla av att ha någon annan ta vad som är viktigt för dig.

Drömtydning "PIRAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PLANET (PLANET) (Tony Crisp)

Du kan använda en planet i en dröm att föreslå en subtil påverkan rörande ditt liv. En planet kan också föreslå en annan livsstil, en ny värld av erfarenheter, kanske grundlig relation eller förändras. Sol centrum av dig själv, källan till vitala energi och liv. Medvetande och medvetenhet. Värme och stämningar upplyftande. Moon Subtle, halv sett influenser i ditt liv och kärlek. Strange stämningar. Se: Moon. Kvicksilver Intuition. Det utgör alltså universell ande eller kunskap om allt. Också föränderlighet, eller en reflektion av förändring, som med kvicksilver i en termometer. Därför Hermes, gud Merkurius, kan vara en guide. Venus kärlek, moderskap, mottaglighet, kvinnlig skönhet och mildhet som en människa kan vända sig och få kraft och inspiration. Hustru och mor till Gud. Mans hustru. Eve och Mary. Känslor, känslor, sympati, skönhet, harmoni och kärlek. Mars Redovisning av energi genom aktiviteter. Kan vara destruktiv eller krigiska, eller lägga kraft och eld för kreativitet. Maskulin, energi styrs av passioner, begär, girighet. Aggressivitet. Jupiter tillväxt, expansion, öka och bevarande. Stort inflytande av en välvillig och generös natur, Själen blir fri från materiella värden. Rikedom, välstånd, lycka. Saturnus långsamhet, fördröjer inflytande. Emotionell kyla. Härskare öde och tid, så de som kismet eller karma. Uranus Change, variation, plötsliga motgångar. Neptune Psychic, känslor, inre, död-återfödelse och det omedvetna.

Drömtydning "PLANET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PLANTOR (PLANTS) (Tony Crisp)

Beroende på vad anläggningen är, visar det något som växer i dig själv eller du livet. Det kan ibland representera ditt barn och hur de fortskrider växer. Om anläggningen skrumpna, visar det en brist på livsenergi eller entusiasm inom något område av ditt liv.

Drömtydning "PLANTOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PLATÅ (PLATEAU) (Tony Crisp)

Ofta visas i drömmar om människor som har nått mitt i livet. Det föreslår nå en plats de kan vila, eftersom det finns mindre behov att utöva klättring i jakt på säkerheten eller bättre jobb. Det kan också betyda att det sker någon förändring, eller saker är mer jämn och säker.

Drömtydning "PLATÅ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PLOG / PLOGA / PLÖJA / BRYTA (PLOUGH) (Tony Crisp)

Att bryta och ändra vanor, åsikter och attityder i det förflutna. Att förbereda sig för förändring eller mottagande och tillväxten av nya idéer. Att göra tidigare erfarenheter bördig.

Drömtydning "PLOG / PLOGA / PLÖJA / BRYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PLUNDRA / STJÄLA / BYTA (PLUNDER) (Tony Crisp)

Att missbruka någon "s rättigheter och känslor mot deras verkliga vilja. I mindre eller annat sätt, är vi ofta plundras av andra som inte bryr sig våra verkliga känslor, eller vice versa.

Drömtydning "PLUNDRA / STJÄLA / BYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

POESI (POEM/POET/POETRY) (Tony Crisp)

Inbillningskraft som kan, genom inspiration eller intuition, uttrycka dina innersta känslor, känslor och betydelser som kan vara dolda till mer konservativa, medveten, själv. Jag har nästan inga uppgifter om människor som drömmer om poesi och poeter. Om det händer dikten tycks sammanfatta djupa känslor som sammanfattar den drömmande "s bästa eller sämsta livssyn. Så det verkar vara en dikt är en form av egna uttryck subtila innehåll eller visningar, antagligen som en gestalt. Därför skalden skulle bli den aspekt av ditt eget sinne som utgör en sådan intuitiv gestalts. Se: En förklaring till Gestalt, ordspråk.

Drömtydning "POESI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PEKA / PEKAR (POINT/POINTING) (Tony Crisp)

Betydelse: möte eller enhet; riktning. Anländer till en destination, något kraftfull eller fokuserad nog att slå igenom. Detta kan hänvisa till en idé eller en erfarenhet som kan komma in oss eller få igenom några invändningar vi kan ha. Pointing föreslår ett sätt att rikta er uppmärksamhet på något, eller uppmärksamma någon aspekt av dig själv .. Se: Dot.

Drömtydning "PEKA / PEKAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

POLIS / POLISMAN / POLISKVINNA (POLICE/POLICEMAN/POLICEWOMAN) (Tony Crisp)

Social kod, känsla för rätt och fel, eller hur du vill ska visas i andras ögon. Conscience, uppföranderegler. Din moral, eller idéer och känslor om hur du känner att du förväntas reagera på andra. Polisen inte nödvändigtvis innersta eller riktningar andlig, men bara sociala eller mer medveten koder. Dessa, liksom landets lagar kan förändras, godtyckligt, och ersättas av andra lagar eller moraliska koder. Polisen är därför oftast en symbol för yttre och sociala relationer, och hur vi känner dem. Ofta utgör en känsla av skuld och kanske länkar till idéer eller känslor för bestraffning, och beteende påverkas av behovet att anpassa sig till ortodoxin eller enhetlighet. Poliskvinnan: Som polis, men moraliska frågor som har uppstått mer av medkänsla och känsla värden än från godkänt eller medvetslös samvete eller känsla av förseelser och skuld.

Drömtydning "POLIS / POLISMAN / POLISKVINNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

POLITIK / POLITIKER (POLITICAL/POLITICIAN/POLITICS) (Tony Crisp)

Ibland symboliserar intressen i hur du styr ditt yttre liv som skiljer sig till inre liv. Naturligtvis, om du har stark politisk känslor, skulle symbolisera de underliggande attityder som tillverkar dessa känslor eller idéer. Där finns också länkar med klokhet, eller försök att manövrera eller påverka, eller kanske att göra det som andra kommer att stödja.

Drömtydning "POLITIK / POLITIKER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons