Annons

Drömtydning sökresultat 'n':

Drömord

NY (NEW) (Tony Crisp)

Allt som är nytt i ens liv - en relation, möjlighet system. Om jämföras med gamla, ett försök att avgöra, kontrasterande vad vi redan vet från tidigare / gamla, och vad som uppstår.

Drömtydning "NY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NYHETER / TIDNING (NEWS/NEWSPAPER) (Tony Crisp)

Något som är allmänt känt. Tankar eller minnen du är väl medveten om. Medvetande som skiljer sig från medvetslöshet. Något som är en nyhet för dig, eller du just har blivit medvetna om.

Drömtydning "NYHETER / TIDNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NATT (NIGHT) (Tony Crisp)

Det kan finnas många olika föreningar med natt i din dröm. Så försök att definiera vad du känner. Vissa möjligheter finns - inte förstå tydligt vad som händer runt omkring dig, ångest om att vara i mörkret, känslan av frihet eftersom du är inte längre på visning i ljuset, avkoppling och fyllig känslor, intimitet och frihet att uttrycka. See: Light, Black.

Drömtydning "NATT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NIO (NINE) (Tony Crisp)

Det faktum att alla siffror ökade antal nior och sedan börja igen och att barn som föds i nionde månaden, är tänkt att nio symboliserar slutförandet av en process, eller tillväxtskede. Det finns också i vissa mytologier och religioner, nio beställningar på änglar eller krafter. Vid nionde timmen, är slöjan hyra mellan ande och materia. Den astrologiska tecken är Skytten, den vise eller biträde. It rules låren, och det nionde husreglerna resor och drömmar. See: Numbers.

Drömtydning "NIO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NEJ (NO) (Tony Crisp)

Om vi inte kan säga "nej" faktiskt, vår "ja" s "i livet kan vara passivitet snarare än avtal. Således säga nej i våra drömmar är ett viktigt uttryck för våra behov och förmåga att fatta beslut i ansiktet av oenighet. Det är viktigt att förstå vad det är du säger nej till, dock.

Drömtydning "NEJ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

NORR (NORTH) (Tony Crisp)

Huvudet, i motsats till söder, könsorganen. I den norra hemisfären: mörker, medvetslöshet, kyla, vilket tyder på en situation som leder oss att söka ljuset och värmen, död, fryst känslor. I södra halvklotet: Ljus, värme, liv och tillväxt.

Drömtydning "NORR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NÄSA (NOSE) (Tony Crisp)

Nyfikenhet, känslighet som när du har en näsa för fara eller nyheter. Kan också symbolisera din riktning, som när du följer din näsa.

Drömtydning "NÄSA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NAKEN (NUDE) (Tony Crisp)

Se: Naked.

Drömtydning "NAKEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NUMMER (NUMBERS) (Tony Crisp)

Dessa är svåra att definiera, och är ofta först i samband med personlig föreningar. De kan hänvisa till ett visst år av ditt liv, antal ett hus ni bor i, datum att något hände, hur många barn du har, och deras ordning födelse. De kan därför göra er uppmärksamma på dessa händelser och känslor som omger dem. De kan också hänvisa enbart till mångfald eller storlek, som en hop av händelser, en stor upplevelse, en mycket mångfasetterade förverkligande. Eftersom människor kan först räkna, har siffror haft en fascinerande, mystisk och med magisk betydelse. På detta sätt tidigt man fann i antal avyttring av inre kvaliteter, andlig förståelse, medvetslös visdom. Drömmar använder ofta siffror på samma sätt.

Drömtydning "NUMMER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NUNNA (NUN) (Tony Crisp)

Sexuell återhållsamhet, religiösa känslor eller moral, idealism.

Drömtydning "NUNNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons