Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MÅLTID (MEAL) (Tony Crisp)

Tar i livet, absorbera något av livet och världen, som berikats. Om du är med andra, hade det kanske reflektera något över hur du relaterar socialt människor. Det kan också vara ett utbyte av liv och erfarenheter med andra. See: Food.

Drömtydning "MÅLTID" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÄTA / MÄTNING / MÄTER (MEASURE/MEASUREMENT/MEASURING) (Tony Crisp)

Detta kan skildra frågor om hur länge - dagar och veckor - något som kommer att bli. Den kan visa jämförelser exempel hur "stora" något i ditt liv. Eller kanske hur du mäter upp till din egen eller andras "s förväntningar.

Drömtydning "MÄTA / MÄTNING / MÄTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MEKANIKER (MECHANIC) (Tony Crisp)

Ditt sätt att hantera vanliga reaktioner till liv. Din skicklighet på att hantera problem, när du kan "inte komma igång på morgnarna, eller på ett projekt.

Drömtydning "MEKANIKER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MEDICIN (MEDICINE) (Tony Crisp)

Ibland betyder det att du behöver ta något som du inte vill. Den utgör också helande krafter som kan släppas in i ditt medvetna liv, eller positiva förändringar som kan ske ..

Drömtydning "MEDICIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MEDICINMAN (MEDICINEMAN) (Tony Crisp)

See: Guru.

Drömtydning "MEDICINMAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MEDITATION (MEDITATION) (Tony Crisp)

Om du drömmer om mediterar definierar drömmen ofta en form av meditation som skulle vara särskilt anpassade till dina behov. En symbol Det speglar din inställning till din egen helheten och öka medvetenheten.

Drömtydning "MEDITATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MEDIUM (MEDIUM) (Tony Crisp)

Ett medium kan vara den intuitiva funktion, bekantskap eller kontakt med det psykiska snarare än det andliga, kunskapen om omedvetna intryck, eller av de döda.

Drömtydning "MEDIUM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÖTE / MÖTT / MÖTAS (MEET/MET/MEETING) (Tony Crisp)

Detta är vanligtvis omkring kontakt, om relationer, och speciellt om de faktorer som reglerar förhållandet. Till exempel i en dröm man letar efter barn möter en man som han anser vara oansvarigt. Faktum är att mannen är sjuk och därför inte agerar normalt. Så de faktorer som styr mötet felbedömning eller felaktig information. Möte handlar också om konfrontation, eller stöter utmaning, den nya, eller om någon form av kommunikation. Att man även i informationen, att frågor. En grupp möte: Aktiviteter, beslut, riktningar som inte bara din egen. Ert engagemang med andra människor. Men också, på ett mer symboliskt plan, sammanförandet av flera aspekter av dig själv. Därför en stor grupp föreslår en hel del energi som omfattar många olika aspekter av dig själv.

Drömtydning "MÖTE / MÖTT / MÖTAS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MENSTRUATION (MENSTRUATE/MENSTRUATION) (Tony Crisp)

Möjligt samband beror mycket på vilken ålder du är, och vad kön. Men om du är kvinna, kan man föreslå (i kronologisk ordning) framväxande sexualitet och barnafödande, och alla glädjeämnen eller bekymmer ni har om detta. Drömmar unga kvinnor experimentera ofta med hela processen med menstruation och graviditet långt innan det finns någon lust att uppleva sex som en extern faktum. Det kan hänvisa till att du accepterar eller konflikt med denna kraftfulla och spontana liv som arbetar i dig. På sätt och vis tar över din kropp, till skillnad från dina personliga önskemål. Detta kräver en viss anpassning, så att drömmar kan illustrera detta. Drömmen kan fundera oro för graviditet, eller i några fall, som direkt visar att du är gravid. Slutligen drömmen skulle uppvisa faktiska fysiologiska förhållanden behöver uppmärksammas. Om du är orolig för en sådan dröm, kolla med din läkare.

Drömtydning "MENSTRUATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MEDDELANDE (MESSAGE/MESSAGES/MESSENGER) (Tony Crisp)

Detta är ett sätt ditt undermedvetna lyckas ge dig information, eller antyda att något är viktigt att tänka på. Det kan också föreslå intuitiv insikt i vad budskapet handlar om.

Drömtydning "MEDDELANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons