Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MARATON (MARATHON) (Tony Crisp)

Deltagande i livet, i det mänskliga "ras". Vad händer kan sammanfatta dina känslor om hur du känner om livet. Det kan också ha toner att vinna eller förlora. Se: Race.

Drömtydning "MARATON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MARKERA / MARKERAT (MARK/MARKED) (Tony Crisp)

Ett varumärke kan tyda på det inflytande som skapade varumärket. Vi kan märkas med vissa erfarenheter av livet, eller lämna ett varumärke genom våra handlingar. Ett varumärke kan också ha uppstått genom avsikt eller av misstag. Varumärket kan innebära en känsla av äganderätt eller en förbindelse, som med ett varumärke. Varumärket kan tyda kvalitet eller brist på det - Mark of Cain, eller en guldsmed "s varumärke.

Drömtydning "MARKERA / MARKERAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MARKNAD (MARKET) (Tony Crisp)

Vardagsverkligheten. Din kontakt med världen i allmänhet, det liv och rörelse, handeln med livet, kommersiella instinkter, den oförstående pöbeln. Handel, köp och försäljning, även av dig själv, kanske i din kompetens och arbetskraft. I vissa drömmar marknaden är där du möter en person som representerar den högsta på dig själv. Detta kan vara i form av Kristus eller en som du vet är strålande med kärlek.

Drömtydning "MARKNAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MARTYR (MARTYR) (Tony Crisp)

Kan tyda på en heligare än du attityd, en ovilja att ändra åsikter inför kritik eller fördömande, med rätt eller orätt. Villighet att lida för fällande domar. Offrandet av en del av dig själv på grund av fällande domar. Som en dröm symbol detta är inte riktigt frisk, i alla aspekter av naturen levande och användbar i din helheten. Väg mot helheten ger en uppståndelse från de döda eller bortträngda delar av dig själv, gjorde rent och harmoniskt.

Drömtydning "MARTYR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MARIA (MARY) (Tony Crisp)

Virgin. Moderskap; positiva känslor inför dem mor, religiös öppenhet eller mottaglighet. Även: Mary representerar den mänskliga själen eller psyket och dess möjlighet att droppa pre-befruktning - oskuld - och därmed är mottaglig för det osynliga eller omedvetna sida av mig själv - den Helige Ande. Hennes barn är förbundet mellan den receptiva medvetna jaget och öka medvetenheten.

Drömtydning "MARIA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MASKERA (MASK) (Tony Crisp)

Hiding själv. Eller så kan avslöja en sekundär personlighet, eller egenskaper som inte är dominerande i det dagliga livet.

Drömtydning "MASKERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÄSS (MASS) (Tony Crisp)

i kyrkan. Tillvägagångssättet för din personlighet med känsla för helheten, den kommunala hela eller kollektiva minnet, eller till Kristus. See: Christ.

Drömtydning "MÄSS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MATADOR (MATADOR) (Tony Crisp)

Konflikt eller kamp med sexuell enheter. See: Bull.

Drömtydning "MATADOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MADRASS (MATTRESS) (Tony Crisp)

See: Bed.

Drömtydning "MADRASS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAJSTÅNG (MAYPOLE) (Tony Crisp)

Falliska symbol, men inte nödvändigtvis direkt sexuellt. Det står för den positiva, dynamiska och kreativa krafter för tillväxt och arts fruktbildningssätt i naturen och människan, som leder utvecklingen av grödor under våren. Det kan också föreslå den punkt bortom tid och rum där allt ansluta.

Drömtydning "MAJSTÅNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons