Annons

Drömtydning sökresultat 'i':

Drömord

IMPOTENS (IMPOTENCE) (Tony Crisp)

Ofta ett uttryck för oro av något slag. I vilket fall kommer det att hjälpa att tydligt definiera vad som utlöser oroliga känslor. Det kan vara rädsla för sexuell oförmåga. En känsla av förlust av manlighet och kvinnlighet, manlighet och kvinnlighet. Känslan av att vara svag, oförmögen att uttrycka dig, eller för att imponera på andra med känslor och idéer.

Drömtydning "IMPOTENS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INCEST (INCEST) (Tony Crisp)

Vanligtvis återkomsten av infantil begär som ännu inte har utvecklats på grund av rädsla eller skuld, till mer expansiva uttryck för sexualitet. Om dessa begär kan godtas i drömmen, börjar de vanligtvis att mogna till vuxen sexualitet.

Drömtydning "INCEST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INDUSTRI (INDUSTRIES) (Tony Crisp)

Kreativa eller konstruktiva energier.

Drömtydning "INDUSTRI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INFEKTERAD / INFEKTERA (INFECT/INFECTED/INFECTION) (Tony Crisp)

Påverkan av andra folks oro, bekymmer, eller cynism över dig. Inverkan av dina egna tankar agerar negativt. Rädsla för att bli gravid.

Drömtydning "INFEKTERAD / INFEKTERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INVIGNING / PÅBÖRJA (INITIATION) (Tony Crisp)

Upptäckt av nya nivåer av medvetande, öppning på omedvetet plan, med ny kraft, vishet och kärlek.

Drömtydning "INVIGNING / PÅBÖRJA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

INJEKTION (INJECT/INJECTION) (Tony Crisp)

Feeling andra människor "s" s åsikter och kommer att tvingas på dig. Det finns ofta sexuell innebörd är inblandade, så det kan vara enkelt kön, tvingade kön, influenser eller tas in under sexuell relation.

Drömtydning "INJEKTION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INSEKT (INSECT) (Tony Crisp)

Detta kan innebära att något är irriterande, men du känner något "avlyssning" dig. Det kan också föreslå att du känner dig obetydlig, som en myra i massan av andra myror. Insekten kan också skildra den automatiska okänslig processer av ditt liv, kall okänslig uppmanar, sexuellt begär, speciellt med kran-kackerlackor - insekter kan också representera spermierna svärma mot ägget, och kan därför ta itu med graviditet. Som Benjamin Syrsa föreslår, kan insekter representera vårt samvete och skuld som påminner oss om känslor som vi kanske tidigare glömma - kanske insekter utgör dessa områden eftersom de lever sina liv i våra hus och trädgård i stort sett osynlig - så beskriver tankar och känslor som uppstår i utkanten av medvetande. Den lilla niggles av skuld eller oro. See: Bee, Spider. Om flying off: Perhaps dina barn lämnar hemmet. Löss eller parasiter: Thoughts eller sexuella vanor som är rent självisk eller genomföra en hälsorisk, känner någon som är parasit. Döda insekter: har använts för att representera ett oönskat barn i vissa drömmar. Som sådan visar död fostret, eller abort av fostret.

Drömtydning "INSEKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INNE / INSIDA (INSIDE) (Tony Crisp)

En innerficka, inne i ett hus, träd, bilar, oftast representerar din egen inre känslor eller önskemål, kanske vanligen bekräftas. Inne i ett hus, eller andra miljö, innebär att du känner, eller är involverade i vad den miljön utgör.

Drömtydning "INNE / INSIDA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INSPIRERA (INSPIRE/INSPIRED/INSPIRATION) (Tony Crisp)

Intuitiv kunskap. Se: Breath.

Drömtydning "INSPIRERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

INTERNET (INTERNET) (Tony Crisp)

Din kontakt med andra människor och världen, möjligen på ett omedvetet plan tills du ger den uppmärksamhet. Livet "s gränslösa möjligheter, med alla dess olika och motstridiga motsatser, ditt undermedvetna, med sina enorma resurser av erfarenheter och information, intuition, livet - i den meningen att de oändliga möjligheter till samspel och möte med alla människor, djur och naturliga processer som är en del av vår vardag, att utforska de möjligheter till interaktion.

Drömtydning "INTERNET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons