Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FRYSA / FRUSEN (FREEZE/FROZEN) (Tony Crisp)

Undertrycka känslor. Bli kall känslomässigt och kanske sexuellt. Behöver kärlek och värme. För att vara okänslig, men ibland smärtsamt känslolös.

Drömtydning "FRYSA / FRUSEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FRONT (FRONT) (Tony Crisp)

Detta gäller vanligtvis vad du är medveten om, och vad andra människor kan se, om dig själv eller vad du gör. Det är så om det är på framsidan av ett hus, en bil, eller dig själv. Det är det främre eller fasaden du använder för att träffa andra människor och händelser med. Det är också den del av dig själv som tar de flesta av effekterna av relationer och händelser. När termen "den del av dig själv" används, betyder det att de personliga egenskaper, attityder och färdigheter som du använder. En person kan vara aggressiv i affärer, men det kan vara något som han eller hon har att använda för att hantera vad som är nödvändigt för verksamheten. Så det är bara en "del" av sin art, kanske en "front".

Drömtydning "FRONT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FRONT / GRÄNS (FRONTIER) (Tony Crisp)

Göra stora förändringar i livet, avgörande förändringar, möta en mycket annorlunda själv, och därmed en ny erfarenhet av livet. Se: Border.

Drömtydning "FRONT / GRÄNS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FRUSEN (FROZEN) (Tony Crisp)

Se: Freeze.

Drömtydning "FRUSEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FRUKT (FRUIT) (Tony Crisp)

Fruktsorter får representera erfarenhet eller insatser och vad som framgår av dem. Mjuk eller läcker frukt såsom fikon och persika: maj representera kvinnliga könsorganen. Länge frukt såsom bananer: maj skildra penis. Apple: Temptation, bröst.

Drömtydning "FRUKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FLICKA / TJEJ (GIRL) (Tony Crisp)

En flicka motsvarar normalt dina känslor, ung sexualitet, sårbarhet. Men det beror på vilken ålder du är och vad kön. Hos manliga "s dream: Emotions; sexuella känslor, dotter. Men en ung flicka kan också användas för att avbilda ett nytt mönster, en ny möjlighet att relatera till en kvinnlig. I motsats till en gammal kvinna, är flickan en övergång från gamla mönster i relation du kan ha utvecklats med din mamma eller hustru. Så hon skulle kunna utgöra en utveckling i dig bort från gamla och kanske destruktiva mönster. I en kvinnlig "s dream: sig själv i den åldern - om äldre med yngre, känslor syster eller dotter, den aspekt av en själv spelades av flickan. Den unga flickan, beroende på din ålder, kunde skildra en ny aspekt av dig själv framväxande eller uppfylls. En annan flicka med din man: hur du hanterar din känsla av att vara önskade, ångest över att de inte attraktiv eller älskvärda, misstanke, en sida för dig som rör dig annorlunda än din man.

Drömtydning "FLICKA / TJEJ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLICKVÄN (GIRLFRIEND) (Tony Crisp)

Dina känslomässiga känslor, fastsättning, flickvän, de svårigheter, kämpar med känslor och sexualitet kände i samband med flickvän eller andra hannar, dina insikter om sitt beteende. Ex-flickvän: Alla känslor eller hoppas fortfarande har kontakt med henne, ex-flickvän eller älskarinna ofta blir en symbol för alla de förhoppningar om kärlek som inte är nöjda för tillfället, eller i detta förhållande, ibland tidigare.

Drömtydning "FLICKVÄN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FISKMÅS (GULL) (Tony Crisp)

See: Birds.

Drömtydning "FISKMÅS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLODHÄST (HIPPOPOTAMUS) (Tony Crisp)

Vikt. makten genom fysisk vikt och storlek. Se: Andra inträde på flodhäst ..

Drömtydning "FLODHÄST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRDJUPAD / SÄNKA (IMMERSED/IMMERSION) (Tony Crisp)

See: Baptism, eller jord, beroende på vad du är inne i.

Drömtydning "FÖRDJUPAD / SÄNKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons