Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FIOL (FIDDLE) (Tony Crisp)

Eftersom detta är förknippat med musik eller skicklighet som musiker, visar det förmodligen du uttrycka din inneboende potential med skicklighet - eller bristen på fiol inte spelas bra. Det kan också avse "mixtra om" och så föreslår att du gör någonting konstruktivt. Eller du kan vara "på fiol" och så var försöker fuska. Du kan "spela andra fiolen" eller "första fiolen" och därmed inse hur du känner för ett förhållande eller situation där du är näst bäst, eller i rampljuset. Det kan också representera samlag, eller till och onani.

Drömtydning "FIOL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÄLT (FIELD) (Tony Crisp)

Dina känslor av avkoppling, eller din naturliga känslor. Områden har också föreslå frihet från socialt tryck, och känslan du har om dig själv när bort från andra människor, med ett "s egen naturliga böjelser. Ett fält kan också representera en typ av verksamhet, eller en del av ditt liv som ges till en viss sak . Om det finns en särskild miljö i området, såsom starkt solsken, eller på fältet igen, då det kan tyda på en viss känsla stat om dig själv. Fält över floden eller mycket grönt fält: Döden eller din begreppet andlig värld.

Drömtydning "FÄLT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FILM (FILM) (Tony Crisp)

Ibland ett sätt att se på en del av ditt beteende, eller experimentera med känslor, som något utanför dig, hellre än att konfrontera dem som en del av dig själv. Därför kan det vara en del eget förflutna eller tecken som du inte vill erkänna. Temat för filmen är oftast viktig, eftersom det kommer att illustrera något som är relevanta för ditt eget liv. I vissa fall är det en önskan att fly från det som att trycka i ditt liv.

Drömtydning "FILM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FILMSTJÄRNA (FILMSTAR) (Tony Crisp)

Se: Famous People

Drömtydning "FILMSTJÄRNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FINGER (FINGER) (Tony Crisp)

Fingrar kan vara uttryck för dina känslor. Det kan vara finger åt, anklagande finger, finger misstanke, vinkade finger, eller att sätta fingret på det. Fingrar representerar ditt grepp om saker, din metod att förverkligas själv, eller lämnar ditt märke på frågan. Därför dina personliga färdigheter. Finger kan representera penis, vilket är vanligt använda i sex-play: eller ditt sätt sensing. eller fingersättning saker. Fingrar kan, såsom bröllop ringfinger, föreslå något liknande äktenskap. Den fingeravtryck visar också din unika.

Drömtydning "FINGER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FISK (FISH) (Tony Crisp)

Fisk representerar livsprocesser i tanke och känsla att gå på under ytan av ditt sinne. Att fisk är därför att söka och få kännedom om, dina inre känslor, eller andliga förverkligande. Fiskar symboliserar de tankar, känslor, skatter eller försörjning av vårt inre, omedvetna liv. Att kunna sväljas av en fisk, som var Jonas, och andra legendariska hjältar, representerar en period av förfärlig, och ibland skrämmande, inåtvändhet. Vid sådana tillfällen vi se under vatten i det omedvetna, och vet hur det är att leva i det irrationella. Men om jakten bygger på ett förtroende för din egen helheten, din integrerad del i det hela, då du överleva detta irrationella skick, Jona gjorde. Du kan också fiska efter komplimanger eller information. Eller något kan vara lurigt, inte helt rätt. Fisk kan ha en sexuell betydelse också, och får representera fertilitet, prenatala erfarenhet, eller livet i vatten i livmodern. I en kvinnas "dröm, om det innehåller en fisk, många små fiskar i en skål eller liten tank, kan den representera graviditeten. I de kristna mysterierna fisken betyder Kristus eller kollektiva medvetande av mänskligheten. I den engelska några idiom illustrera undersöka hur fisken kan komma att användas i din dröm. (Om du har ett annat modersmål, tänk på idiom i ditt eget språk.) Någon kan vara en "kall fisk" avses känslolös. Du kan vara en "liten fisk i en stor damm "eller vice versa. Du kan vara en" fish out of water "eller en" konstig fisk ".

Drömtydning "FISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FISKA (FISHING) (Tony Crisp)

Skapa en mottaglig medvetandetillstånd som tillåter djupa insikter eller processer för att bli känd, försöker hitta andlig näring, "fiske" för idéer, beröm eller information, söker intuition. Fiskespö: Manlig sexualitet; personlig makt, eller känslor av maktlöshet. Få ett nytt fiskespö: I en människa "dröm kan innebära ångest om hans förmåga att" kroken "en kvinna. För en kvinna så kan det innebära en önskan att" fånga "en ny människa. Generellt staven föreslår medel för dra ut något av det okända liv eller ditt sinne. Så det skulle kunna tyda intuition färdigheter i att förvärva nya, eller något som ger näring.

Drömtydning "FISKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FEM (FIVE) (Tony Crisp)

Människokroppen, människors medvetande i kroppen, handen, ibland kallad antalet äktenskap, eftersom det förenar alla tidigare nummer - 1 +4 och 2 3, de fem sinnena. Den alkemister kallade detta kärnan, eftersom den uppstår från de andra fyra elementen. Den symboliserar det mänskliga, på grund av två grenar. två ben och huvud, som i en fem pekade stjärna. Det är den enighet som följer av de fyra elementen, eller aspekter av själv. Fem kan också representera din hand eller fot. Mestadels symbol för människan inkarnerad i en fysisk kropp, och fungerar där. Här är alla fyra aspekterna med att uttrycka i en femte kvalitet, fysiska liv och medvetande. Astrologiska tecken är Leo, kungen. Det femte huset i horoskopet gäller barn eller avkomma, och Lejonet styr hjärtat. See: Numbers.

Drömtydning "FEM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLAGGA (FLAG) (Tony Crisp)

Detta kan vara stolta över, antingen som sådana samband med den grupp som i nationalism, eller som en individ. Flaggan används också för att skildra tillfällen med jubel såsom äktenskap eller seger, eller sorg som om någon "död.

Drömtydning "FLAGGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FICKLAMPA (FLASHLIGHT) (Tony Crisp)

Se: Searchlight.

Drömtydning "FICKLAMPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons