Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FAKIR (FAKIR) (Tony Crisp)

Den irrationella snarare än skälig själv. Den del av en som gör saker för några logiska skäl. See: Guru.

Drömtydning "FAKIR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FALLA / RAMLA (FALL/FALLEN/FALLING/FELL) (Tony Crisp)

Oftast detta illustrerar några hot som har uppstått i ditt liv från sådant som osäkerhet eller förlust av en relation, pengar, arbete eller dödsfall av en nära kontakt. Vad händer i drömmen visar du tappar i förtroende, eller dina känslor för ett fall från makten, nåd, kärlek. Kanske har du förlorat säkerhet, och så får de sjunkande känsla av hösten. Det skulle även föreslå förälskelse, eller rädsla för att inte ha kontroll. Se: Trappor.

Drömtydning "FALLA / RAMLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FAMILJ (FAMILY) (Tony Crisp)

De värderingar, attityder och känslomässiga eller sociala reaktioner som du har absorberat från din familj, godkännande eller spänningar du känner i förhållande till familjen kontakt, stöd eller smärta du känner från föräldrar och syskon. Eftersom det finns en sådan mångfald här, måste du definiera precis vad din relation och känslor fortfarande är, om familjemedlem i drömmen. See: Brother, far, mor, syster.

Drömtydning "FAMILJ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FARM (FARM) (Tony Crisp)

Detta har oftast att göra med relationen till din naturliga uppmanar de grundläggande enheter, t.ex. kön, överlevnad, social hierarki, föräldraskap, det jordnära sida av dig själv, det gäller din djuriska böjelser där - territoriella konflikter, bråkar mate osv - uttrycks. Att vara i en gårdsplan ofta utgör ansträngningar att ta itu med den sensuella, aggressiva, eller djuriska drifter.

Drömtydning "FARM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FASTA (FASTING) (Tony Crisp)

Återkallelse eller vända sig bort från naturliga drifter. Inte ta in vad samhället, världen erbjuder.

Drömtydning "FASTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FADER / FAR / PAPPA (FATHER) (Tony Crisp)

Antingen är de känslor du har om din far, eller egenskaperna i din natur som har uppstått ur denna relation, eller kan utgöra en auktoritet. Kan också stå för en lärare, eller en person som du är mycket påverkas. Annars din egen positiva, skyddande egenskaper. Hur du relaterar till "doer" i dig, fysisk styrka och protectiveness, det kommer att bli. Allmänt negativ: Introvert aggression, dominans av rädsla för andra folk myndigheten, HJÄRTLÖS sexlust, känslor av att inte vara älskad.

Drömtydning "FADER / FAR / PAPPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FROSSA (FEAST) (Tony Crisp)

See: Food.

Drömtydning "FROSSA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FJÄDER (FEATHER) (Tony Crisp)

Detta kan umgås med fågeln som den kom ifrån. Det skulle därför vara annorlunda om det var en kyckling fjäder eller en örn fjäder. I vilket fall slå upp fågel ursprung. I allmänhet tyder dock en fjäder en tanke, en strävan eller ideal. Eller straffbarhet, vit fjäder. Ibland är det en symbol för prestation som en fjäder i hatten, eller som används av indianhövdingarna att representera modig handling eller hjälp ges till stammen. Men en fjäder kan också föreslå något som flyttas med varje liten vindpust, hvart förändring - en fjäder blåser i vinden. Några av de sätt fjädrar används i det engelska språket kan föreslå något olika betydelser. Till exempel "fjädrarna flög: en kamp situation eller argument. "Growing nya fjädrar" betyder en förändring, en förlust av det gamla levnadssättet och ny tillväxt eller färdigheter.

Drömtydning "FJÄDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖTTER (FEET) (Tony Crisp)

Fötter föreslå din kontakt med verkligheten, din stiftelser och har "ett" s fötterna på marken ", att vara bra eller dåligt" jordad ", grundläggande fråga i våra liv. Oneirocriticon, c.AD 350, en av de äldsta dröm böcker på jorden, säger man att förlora dem fötter pekar på en barriär i fråga om en planerad resa. Walking med bara fötter kan antingen föreslå att du går i livet svårare för tillfället, eller att du är mer i kontakt med verkligheten. naturligtvis i vissa kulturer kan det föreslå fattigdom.

Drömtydning "FÖTTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FEBER (FEVER) (Tony Crisp)

Kan vara ett tecken på dålig hälsa eller symbol för stor stress och känsla som i sin intensitet bränner sina egna orsaker, och därmed befria dig av oro eller otrygghet som producerat det.

Drömtydning "FEBER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons