Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FÖRFALL / FÖRFALLER (DECAY/DECAYED/DECAYING) (Tony Crisp)

Detta tyder på en känsla av något i ditt liv inte är levande och uttrycksfulla. Möjligen är det något du inte är stolt över, eller om du känner "ruttet" om. Ibland kan detta tyda något som inte fungerar bra i kroppen och känslor. Se: kloakbrunnar

Drömtydning "FÖRFALL / FÖRFALLER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÄLLA (DECOY) (Tony Crisp)

Betyder att du använder för att leda andra till tro något du egentligen inte känner, eller tror. A self bedrägeri av vad du känner. Till exempel en man, eftersom ett jobb ger en hög lön, kan leda sig själv att tro att han gillar det arbetet, men invärtes hatar det. Detta kan också vara varning, antingen i en fälla du har skapat för att lura någon, eller annars du mening läggs ut för att fånga dig.

Drömtydning "FÄLLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRSENING (DELAY) (Tony Crisp)

Frustration. Upp saker och ting. Ovilja att fatta ett beslut, eller konfrontera eller erkänna det som symboliseras i drömmen.

Drömtydning "FÖRSENING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FORSKA / GRÄVA (DELVE) (Tony Crisp)

Utforska minnen, tidigare erfarenheter, inre innehåll, underliggande känslor. See: Earth.

Drömtydning "FORSKA / GRÄVA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRSTÖRA / FÖRTÄRA / ÄTA / SLUKA (DEVOUR/DEVOURED/DEVOURING) (Tony Crisp)

Om du blir uppäten av en varelse av något slag, visar detta att du är djupt påverkad av begär att du känner kommer att beröva dig din vilja och riktning. I engelska använder vi ofta frasen uppslukas av oro, och din dröm kommer att använda just detta bildspråk att visa vad skadar dig. Slukas av något stort kan vara något helt annat. Vi har alla en känsla av allmän livet omkring oss. Detta är så stor att när vi blir medvetna om att vi ibland känner sig hotade, som om det kommer att ta bort vår personliga identitet. Om du är förtärande något eller någon, antyder det du håller på possessivt, högdragna, eller djupt okänsliga till en annan "s behov. Du kan givetvis vara absorberar något mycket helt.

Drömtydning "FÖRSTÖRA / FÖRTÄRA / ÄTA / SLUKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FÖRSVINNA / FÖRSVINNER / FÖRSVUNNIT (DISAPPEAR/DISAPPEARANCE/DISAPPEARING) (Tony Crisp)

Att glömma, att glömma bort något. Eller också kan uttrycka en förhoppning att bli av med den saken. Ibland kan symbolisera den andliga makten och den magiska värld i själen, där tankar, känslor och minnen ständigt dyka upp och försvinna. I detta fall tyder på något som är styrd eller framgår det omedvetna.

Drömtydning "FÖRSVINNA / FÖRSVINNER / FÖRSVUNNIT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FULL (DRUNK) (Tony Crisp)

Detta kan antingen innebära att du känner dig utom kontroll, eller att du blir orimliga. Det innebär ibland att du är fyllda med kraft från inspiration, eller samband med en mer expansiv känsla av själv. Rattonykterhet: Detta visar dig utom kontroll i ditt liv. Kanske alkohol dominerar dig. See: Alcohol

Drömtydning "FULL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLY (ESCAPE) (Tony Crisp)

Om du flydde i drömmen, du vet något sätt att komma ur de begränsningar av rädsla, attityder, okunskap eller övertygelse, som har hållit dig på något sätt. Det finns en negativ aspekt av detta dock, som vi ibland fly från något löpa från svårigheter eller undvika växande.

Drömtydning "FLY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FASAD (FACADE) (Tony Crisp)

I vissa hus drömmar, är stor vikt på den främre eller fasaden. Ibland smular bort avslöjar vad som är inom, ibland är målad eller ändras, och så vidare. Fasaden representerar alltså ditt främre visas upp för världen, din sociala jaget som kan dölja en helt annan interiör. See: House.

Drömtydning "FASAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FABRIK (FACTORY) (Tony Crisp)

Arbete, för vissa människor. Den vanliga, producerad massa reaktioner till liv saknar individualitet. Överensstämmelse eller samarbete med gruppen eller samhället. Produktiviteten, industri, inre fysiska aktiviteter såsom matsmältningen.

Drömtydning "FABRIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons