Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FÅNGE (CAPTIVE) (Tony Crisp)

Rädsla för att vara bunden eller omfattas av andra människor, eller fångade av omständigheterna, äktenskap, arbete. Skuld om gärningar eller önskemål, fånge av moraliska övertygelser, idéer. åsikter eller känslor, beroende på dröm. See: Prison.

Drömtydning "FÅNGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FUSKA / FUSKAT / FUSKAR (CHEAT/CHEATED/CHEATING) (Tony Crisp)

Att vara oärlig med sig själv. Inte lever upp till sina verkliga känslor. Känslor om att vara förrådd eller ditt förtroende missbrukas på något sätt.

Drömtydning "FUSKA / FUSKAT / FUSKAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRLOSSNING / BARNAFÖDSEL (CHILDBIRTH) (Tony Crisp)

Uppkomsten av en ny del av dig själv, kanske svårt att ge liv åt. Väcka till liv en ny del av dig själv som har utvecklats men förblev tidigare outtalade. Detta kan också hänvisa till en önskan att få barn, din egen graviditet, eller minnen från din egen födelse. Ibland föder ett barn innebär att ett sätt att livet är slut och en början. Se: Birth.

Drömtydning "FÖRLOSSNING / BARNAFÖDSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÄRGER (COLOURS) (Tony Crisp)

Färger i din dröm visar vanligtvis nyanser av känslor, attityder eller i sinnet. Många människor drömmer sällan i färg, så när färg uppstår är det ofta att göra med starka känslor i drömmen. Det är därför intressant att definiera vilka känslor medfölja färgen i din dröm. Dreaming i färg har en speciell betydelse. Det visar omfattning eller betydelse. Det är nästan som underhuggare eller lyfta saker att fånga er uppmärksamhet. Detta gäller särskilt när röda visas i dina drömmar. Då intensiteten är dubbelt understruken. När du ser rött i dina drömmar finns det mycket viktiga känslor som behandlas.

Drömtydning "FÄRGER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRETAG / BOLAG (COMPANY/CORPORATION) (Tony Crisp)

Hur du relaterar till en massiv bolag eller bolag i en dröm kan visa hur du hanterar dina känslor av att vara en liten del av de miljarder av livsformer på denna planet. Det kan också handla om ditt förhållande till arbete, och din plats i tingens ordning. Du måste överväga hur du relaterar till företaget, och detta kan vara en ledtråd till hur man möter livet.

Drömtydning "FÖRETAG / BOLAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FÖRSTOPPNING (CONSTIPATION) (Tony Crisp)

Inre spänning, undanhållande av känslor, brist på egna uttryck eller självkänsla. Det kan också vara egentligen menade ett fysiskt problem.

Drömtydning "FÖRSTOPPNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRLAMAD (CRIPPLE) (Tony Crisp)

Svårigheter att uppfylla sådana möjligheter. De delar av kroppen motsvarar normalt psykologiska funktioner de spelar. Så ett ben skulle representera din förmåga att stå upp för dig själv, vara oberoende, etc. Därför är lamslagen föreslår psykologiska ont att oavsett del eller delar av kroppen är lamslagen. See: Body, Leg, höger, vänster.

Drömtydning "FÖRLAMAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FOLKMASSA / TRÄNGSEL (CROWD) (Tony Crisp)

En folkmassa i en drama innebär oftast att det är en viktig dröm för alla de många delar av själv är inblandade i ärendet.

Drömtydning "FOLKMASSA / TRÄNGSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRBANNA / FÖRBANNELSE / SVORDOM (CURSE/CURSED/CURSING) (Tony Crisp)

Självsuggestion. Det är, inre resultat av rädsla underhöll. Symboliserar också det arv av tidigare åtgärder, tidigare liv, eller ärftliga egenskaper eller taints. Den hänvisar ibland till makt materiella värden för att påverka beslut och liv, makt hat.

Drömtydning "FÖRBANNA / FÖRBANNELSE / SVORDOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FARA (DANGER/DANGEROUS) (Tony Crisp)

Det finns många saker som vi kan känna är farliga, såsom förälskad, byta arbete, flytt. Din dröm av filt fara kan visa dig vad du inte ser de som orsakar oro. Om faran innebär någon du känner, är det högst sannolikt att avslöja din oro om den personen, rädsla för att förlora dem, rädsla för döden, rädsla för dem att såra dig. Du måste därför definiera precis vad drömmen är porträtterade som farlig. Sådana drömmar är sällan precognitive.

Drömtydning "FARA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons