Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FRISÖR / BARBERARE (BARBER) (Tony Crisp)

Det kan handla om dig hur man skall förändra människors sätt att se dig. Det kan också länka med hänsyn till ditt sätt att tänka. See: Hair; Roles.

Drömtydning "FRISÖR / BARBERARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLADDERMUS (BAT) (Tony Crisp)

Den flygande BAT är vanligtvis förknippas med djävulen, natt eller död. Det är en varelse som kan se i mörker, bor i grottor, och så är en aspekt av omedvetna inre arbete, som går vidare i mörkret, eller den del som sitter nedanför vårt medvetandet. En bat används i ett spel: Detta tyder oftast använda din vilja och skicklighet, eller defensiveness. Kanske även aggression. Det kan även länka till känslor såsom sportsmannaanda, uthållighet, konkurrens och självbild. Se: Rod.

Drömtydning "FLADDERMUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÅGLAR (BIRDS) (Tony Crisp)

Freud sade fågeln representerade den manliga fallosen, och flyger innebär den sexuella akten. Många länder använder ordet örn betyda en flicka eller kvinna. I Italien betyder det manliga organ. Men att drömma om en fågel kan också innebära en känsla av frihet från materiella band. I antikens myter, betecknas fåglar själen, andlig kunskap eller erfarenhet. Men mer vanligt fågeln representera sinne, fantasi, fantasi. De har också ofta hänvisar oss till den del av vårt sinne som kan resa långt bort, om så bara i fantasi och drömmar. See: Air. Kläckägg från ägget: Vår födelse och barndom, återfödelse. I bur: att känslor av begränsad eller att fastna, att hålla tillbaka kärleken eller inspiration; säkerhet begränsning, om det är positiva känslor kring burfågel, kan det pekar på behovet att hålla inne kärlek eller frihet, instängdheten i ett förhållande. Leaving nest: att uppnå självständighet; möte förändring, lämna ett beroendeförhållande. Making nest: Home fastighet, parental uppmanar, partnerskap om med en annan fågel. Nest: Home; familj miljö, säkerhet, även i livmodern. The fågelunge: Vår egen barndom, som i följande exempel. Den gamla damen i andra exemplet är en gång hänvisa till modern, som fågeln är först i samband med innan vi går vidare till svårigheten att självständighet.

Drömtydning "FÅGLAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖDSEL (BIRTH) (Tony Crisp)

En ny början, en nystart, börjar livet under påverkan av en ny makt. I kristendomen den nya födelsen har orsakats genom kraften av det medvetna själv öppning mot det transcendenta makt förändring. Birth drömmar kan också vara uttryck för faktiska barn minnen av börd, med alla dess svårigheter, skräck och evenemang. På detta sätt omedvetna känslor och rädsla kan göras medvetna och behandlas. Vi måste komma ihåg att uppkomsten av en del av oss kan inte låta bli att vara död för en annan. Livmodern erfarenhet dör när barnet föds till yttre livet, dör barnet själv som ungdom uppstår, och så vidare.

Drömtydning "FÖDSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖDELSEDAG (BIRTHDAY) (Tony Crisp)

Goda känslor, erkännande och värme om vänner, en förändring rum, en speciell tid när goda saker eller gynnar kan komma till dig. Drömmer du om din födelsedag kan föreslå att du är i behov av uppmärksamhet och kärlek. Someone else "s födelsedag: Påminnelse om social skyldighet till en annan person, visning av kärlek eller annat sätt, avslappnad känsla.

Drömtydning "FÖDELSEDAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FÖDSLORÄTT / FÖRSTFÖDD (BIRTHRIGHT) (Tony Crisp)

Det medfödda egenskaper man föds med, men kan aldrig få, eller utvecklas i livet.

Drömtydning "FÖDSLORÄTT / FÖRSTFÖDD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FILT (BLANKET) (Tony Crisp)

Komfort, värme - fysiska eller känslomässiga, en attityd som vi kan gömma sig under / bakom, en attityd eller erfarenhet vi har förpackats / försjunken i. I detta fall färgen på filten skulle ge en ledtråd till vad känsla eller attityd är. See: Bed. Ingår i filt: Skada eller känslor om döden eller tillbakadragande. Röd filt: Ofta används i nödsituationer så kunde sammanslutningar av skador, olycksfall eller ohälsa, passion eller ilska. Dela en filt: Intimacy, känsla nära samman med någon, sexuell förbindelse, som vill vara nära den personen. Insvept i filt: Lätt återkallats eller sårbar, avslappnad eller passiva; självständig komfort, känsla av kyla - saknade värme, känsla av skadade, sjuka eller svaga, gömma dem känslor eller sårbarhet.

Drömtydning "FILT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLÄCK / SKÖNHETSFLÄCK (BLEMISH) (Tony Crisp)

En känsla av att inte duga, eller ett fel i hur du känner för din offentliga image. Se: Skin.

Drömtydning "FLÄCK / SKÖNHETSFLÄCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLASKA (BOTTLE) (Tony Crisp)

Detta är ofta förknippat med drömmar med slidan. Det kan också ta kontakt med har resurser, eller vad man förknippar med vad som är i flaskan, till exempel alkohol.

Drömtydning "FLASKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FJÄRIL (BUTTERFLY) (Tony Crisp)

Den vackra som framgår av ogynnsamma eller ful. Den andliga som framträder fysisk upplevelse. Transformation.

Drömtydning "FJÄRIL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons