Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FÄLLA / FÅNGAD / FÅNGA (TRAP/TRAPPED/TRAPPING) (Tony Crisp)

Vi är alla fångade i gamla idéer, vanor som kan ha varit tillämplig på en gång, men nu är skadliga, ont och svar som dröjer sig kvar på. Dessa fällor är ofta skildras av fängelser, snaror, oframkomlig hinder, rep, hotar människor eller djur. Leta sig fram genom dem är det stora äventyret i livet. Av detta följer din styrka, din vakna upp till vem du är, din framväxt i verkliga livet och identitet. Se Snare.

Drömtydning "FÄLLA / FÅNGAD / FÅNGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FARBROR / MORBROR (UNCLE) (Tony Crisp)

I viss mån en farbror är en förebild. Vi förstår av deras framgång eller misslyckande strategier för vårt eget liv. Oavsett känslor vi har om dem, vad vi än tycker om dem, kommer drömmen använda detta för att illustrera något för dig. Så fundera på hur du skulle beskriva din farbror, vilken sorts människa han är, och hur du känner för honom. Drömmen kommer att använda hans bild för att illustrera den roll ni ser honom i. Om han är en framgång, fråga dig själv vad i dig själv att du står inför när det gäller framgång. Om du känner att han är ett misslyckande, fråga dig själv vilka av dina egna känslor misslyckande du står inför. See: Family.

Drömtydning "FARBROR / MORBROR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FANER (VENEER) (Tony Crisp)

Passiv själv, något grund, eller som gömmer önskningar, längtan, reaktioner, som är helt olika och av en grövre, eller grövre kvalitet.

Drömtydning "FANER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FRU (WIFE) (Tony Crisp)

Hur du ser på din relation till din fru. Dina känslor för henne. Kan stå för dina känslomässiga, irrationella karaktär, eller intuition. Att vara hustru: Om du inte redan är gifta så det visa utövar denna roll att se om du känner dig bekväm i det, även experimentera med olika scenarier. Om redan gift: Möjligen visar det du ser på din roll som hustru.

Drömtydning "FRU" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖNSTER (WINDOW) (Tony Crisp)

Din syn på livet, din kontakt med andra människor och yttre händelser. Se: Glass.

Drömtydning "FÖNSTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FÖRSTÖRA / SKEPPSVRAK / HAVERI (WRECK) (Tony Crisp)

Skada som du har upplevt att någon aspekt av din självbild, eller till och med din kropp. Om det är ett gammalt vrak, såsom ett skeppsbrott, kan det peka på minnen och känslor kring ett gammalt förhållande.

Drömtydning "FÖRSTÖRA / SKEPPSVRAK / HAVERI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons