Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FICKA (POCKET) (Tony Crisp)

Memory; inre reserver av vitalitet, pengar, resurser, verktyg, penna, etc., besittning, äganderätt, vagina.

Drömtydning "FICKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FICKBOK (POCKETBOOK) (Tony Crisp)

Se: Plånbok.

Drömtydning "FICKBOK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FATTIGDOM (POVERTY) (Tony Crisp)

Känslor av att vara otillräcklig, negativa känslor beröva dig av välbefinnande, känsla av utsatthet, bli tight känslomässigt och sexuellt. Ibland ett uttryck för osäkerhet.

Drömtydning "FATTIGDOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRHISTORISK / URTID (PREHISTORIC/PRIMEVAL) (Tony Crisp)

Djupa nivåer av medvetslöshet, instinktiva känslor, omedvetna befogenheter och verksamhet. Nivåer av detta är att utvecklas i dig i flydda åldrar, och ges till dig som ett fysiskt och mentalt arv. Vi anser dessa som instinkter, som djupt starka reaktioner på situationer. Det är den del av oss som gör att håret står upp vid tillfällen då vi märker något vi inte förstår medvetet.

Drömtydning "FÖRHISTORISK / URTID" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRVARNING / FÖRUTSÄGA (PREMONITION) (Tony Crisp)

När vi har en föraning i en dröm, det kanske inte nödvändigtvis realiseras. Ibland måste man ta symboliskt. Att drömma om ett fall nerför en stege kan lätt symbolisera oro när det gäller förlust av jobbet, fel i äktenskapet, eller förlorar sin aktning för andra. En föraning om en drunknande son får symbolisera en känsla av att hopp i livet är som dränks av ångest. Men naturligtvis, några sådana drömmar kan förutsäga faktiska händelser. Det är i regel en särskild signal om sådana drömmar som man kan lära sig att lägga märke till. Det är oftast mycket tydlig och direkt.

Drömtydning "FÖRVARNING / FÖRUTSÄGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FÄNGELSE / FÅNGE (PRISON/PRISONER/IMPRISONED) (Tony Crisp)

Oftast känslor av att vara fängslad av din oförmåga att hantera situationer, stämningar, släktingar. Fångade av brister, rädslor, moraliska koder, ambitioner, känsla av överlägsenhet. Några begränsande inflytande inom eller utanför dig. Vi måste dock inse, att om det inflytande verkar utifrån, är det bara därför att vi ännu inte har upptäckt vårt eget inre attityder och rädslor som gör att vi omfattas av denna begränsning. Ett barn kan lätt blir oberoende av hem och föräldrar, kan en annan aldrig göra det, eftersom de är invärtes annorlunda. Fängelset doesnt föreligga om det inre tillståndet förändringar. Stenmurarna inte ett fängelse göra, eller järnrör en bur.

Drömtydning "FÄNGELSE / FÅNGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRUTSPÅ / SIA / FÖRUTSÄGA (PROPHESY) (Tony Crisp)

Se: Premonition.

Drömtydning "FÖRUTSPÅ / SIA / FÖRUTSÄGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FYRHÖRNING (QUADRANGLE) (Tony Crisp)

Gränserna för din livserfarenhet. Trädgården i ditt sinne och själ. Fysisk upplevelse.

Drömtydning "FYRHÖRNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLOTTE (RAFT) (Tony Crisp)

En tunn filosofi eller bristande motiv eller idéer, som vi hoppas att hantera livet. Ett förhållande som kan vara drivande utan syfte eller flytande på tunn principer. Eller i vissa drömmar en livräddande förändring av dig själv eller situationer.

Drömtydning "FLOTTE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLOD (RIVER) (Tony Crisp)

Vi är alla en sorts flod, genom att luft vatten ständigt flöde genom oss. Om detta flöde torkar vi dör. Därför floden skildrar rikedom eller fattigdom i ditt liv energi, flödet av känsla svar och kreativitet. Ditt livsprocesser, uttryckt som känslor, kan bära dig med, stödja dig, eller sopa bort dig. Du kan även känna sig överväldigad av den torrent av vad du känner, och detta skulle tas upp som drunknar. Floden är också liknar en orm i sin kurviga och så kan förknippas med detta. Ibland representerar tidens gång. Gå mot strömmen är att gå emot din inre flöde eller kan vara ett försök att hitta källan, eller komma tillbaka till livmodern. Korsa en flod: Att göra stora förändringar. Om man är i vattnet att passera, betyder det möte mycket känslor i förändringsprocessen. Träffar någon korsa en flod: känslor om döden, som inte faller i floden. Gå mot strömmen: Motstå den egna känslor, att gå emot rådande influenser eller attityder, går tillbaka till livmodern. Leda en flod: Kanalisering sådana känslomässiga eller sexuella energi. Stagnerande River: återhållsamma känslor och sexualitet, hålla sig tillbaka.

Drömtydning "FLOD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons