Annons

Drömtydning sökresultat 'd':

Drömord

DRAGSPEL (ACCORDION) (Tony Crisp)

Liksom de flesta musikinstrument, utgör det ett uttryck för känslor, en kommer i harmoni eller överensstämmelse med saker eller med dig själv. Det visar någon sorts personligt uttryck.

Drömtydning "DRAGSPEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DJUR (ANIMAL) (Tony Crisp)

Beroende på hur djuret i din dröm presenteras, och vad den gör, din dröm djur representerar din grundläggande enheter såsom rädsla reaktion, aggression, behovet av mat, lusten att andas, kön eller fortplantningssyfte enhet, föräldraledighet uppmanar , strävan efter erkännande eller dominans i grupper, överlevnad enhet, kärlek till avkomman, spontanitet, hem byggnad. Djur skildra dessa enheter, kanske berövats sina mänskliga sociala begränsningar. Djur är en av de vanligaste av symboler som visas i drömmar. Vi ser djur på så många sätt, såsom den listiga räven, styrka och mysteriet med den elefant, den kärleksfulla häftighet en lejoninna med sina ungar, och nästan ovillkorlig hundarna älskar att ge oss, djuret i vår dröm kan uttrycka ett mycket brett spektrum av mening. Också, eftersom vi framhäva dessa egenskaper på djur, kan vi drömma om ett djur för att representera de känslor vi har om en person. En attackerande hund kan till exempel användas för att skildra vår egen eller någon annans "S aggressivitet. Således dröm djur är komplexa symboler, och de skildrar många nyanser. Därför kan vissa djur drömmar samtidigt så olika föreningar som personliga behov av ömhet, önskan att beröras, eller behovet att ta hand om en annan varelse och därmed känna sig behövda, eller ens funktion av graviditet och föräldraledighet omsorg. Titta på varje post för olika djur. Men kom ihåg att hitta din egna föreningar med djuret. husdjur, till exempel, har gett oss alla mycket olika erfarenheter. Vi har därför personliga föreningar och känsla svar på husdjur vi kan drömma om. Djuret kan också beskriva din relation med den grundläggande livsprocesser i dig. Dreams skildra dessa processer så intelligent och lyhörd , inte bara kemiska verkningar och biverkningar som modern medicin så ofta gör. Därför är vårt medvetna attityder påverka dessa grundläggande livsprocesser i oss - processer att upprätthålla hälsa, smälta, slå vårt hjärta, bygga skador och bekämpa infektioner. Negativa känslor eller attityder kan orsaka dessa "djur" är för oss att misströsta eller förlora motivationen, och därmed leda till depression eller sjukdom. Se separata poster för varje djur, eller större inträde på djur.

Drömtydning "DJUR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DOP (BAPTISM) (Tony Crisp)

Detta är ett sätt att uttrycka det faktum att du genomgår rensning av känslor och själ, en att släppa känslor, åsikter och fördomar. Det innebär att du genomgår en förändring av hjärta, och en förändring i sinnet. Dina blir smidigare, mindre som i dina vägar, redo att styras av nya idéer, nya intuitioner. I Bibeln vattnet talas om på ett visst sätt. Exempel - Deras hjärtan smälte och blev som vatten. (Jos 7.5.) Vatten användes också för att tvätta med och, viktigare, att släcka dem törst. Så dop i vatten ger en i samband med har rensats och skall ändras inuti sig själv, och med dem längtan nöjd. Baptism By Fire: Detta har fortfarande rensningen i det, men erfarenheten kan vara mer smärtsam och mer våldsam, bränna bort det gamla materialet ettor personlighet genom starka passioner eller känslor. Dop i blod eller vin / sprit: Blod och vin är ofta samma sak i drömmar, och kan skildra är djupt nedsänkt i upplevelser som binder dig med kollektiva mänskligheten. Till exempel vi alla uppfyller vissa erfarenheter, såsom åldrande. Se hur din upplevelse länkar dig med miljontals andra är en form av dop i blodet - det vill säga gemensamma mänskliga erfarenheter. Det kan också innebära att du ärver arbete, attityder, insikter, lämnade av miljontals människor. Dop i energi eller vibration: Ibland individer har vad som känns som en kraft som strömmar genom kroppen, vilket ledde till vibrera eller darra. Medföljer detta finns det ofta en känsla av stor nedsänkning i livet, eller förbindelse med allt liv, eller mysteriet som ligger inom allt liv. I många kulturer någon form av vatten container stod framför templet. Människor antingen tvättas i detta, eller symboliskt tvättas genom att doppa sina händer i den. Sådan rensning vatten finns fortfarande strax innanför varje katolska kyrkan och utanför japanska Shinto tempel. See: Water; Desert.

Drömtydning "DOP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DROPPE / PÄRLA (BEAD/BEADS) (Tony Crisp)

En enda kula kan antyda isolering. Även en rad pärlor kunde hänvisa till dina kontakter med andra människor. Se: Ball.

Drömtydning "DROPPE / PÄRLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DATOR (COMPUTER) (Tony Crisp)

Detta kan antyder att du arbetar med din hjärna på något sätt, kanske utvidga mentala färdigheter. Det associerar också med befogenheter sinne, rationella känslolös tänkte, och din personliga potential eller förmåga. Hårddisken: Detta är främst att göra med minnet, men framför allt ditt utökat minne och medvetslös. Se: E-post, Internet, Modem, Gramophone, Kassett, CD.

Drömtydning "DATOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

DJUR / VARELSE (CREATURES) (Tony Crisp)

Ibland vi drömmer om varelser som inte är som alla djur som vi vet - kanske gammal, eller blandningar av växter och djur. Dessa kan representera vår rädsla för saker som bakterier, eller sjukdom på grund av mikroorganismer. Ibland kan de även representerar vad en sådan sjukdom gör i kroppen. Men ofta peka på den underbara cellulär aktivitet och processer i kroppen, eller omedvetna aktiviteter i sinnet.

Drömtydning "DJUR / VARELSE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DEGEL (CRUCIBLE) (Tony Crisp)

I centrum för vår oro, spänning eller andligt liv. I det vår natur ändras.

Drömtydning "DEGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DOLK (DAGGER) (Tony Crisp)

Aggressiv begär, hat, uttryck av kraft huruvida intellektuellt, moraliskt eller fysiskt. Kan beteckna penis.

Drömtydning "DOLK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DALAI LAMA (DALAILAMA) (Tony Crisp)

See: Guru.

Drömtydning "DALAI LAMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DAMM (DAM) (Tony Crisp)

Förtryck av känslor, uppdämning av känslor. Eller till och med kontrollerad frisättning av sådan känslomässig energi.

Drömtydning "DAMM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons