Annons

Drömtydning sökresultat 'c':

Drömord

CHECK (CHEQUE) (Tony Crisp)

Ett löfte, oförlöst värde eller potential, något som du har tjänat. See: Money.

Drömtydning "CHECK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CIGARETT (CIGAR/CIGARETTE) (Tony Crisp)

Detta kan representera penis. Cigarett: Ångest eller ut från den, beroende, känslan av att ha ett stöd, en vän, eller bidra till att möta stress, känslor du har om de sociala relationerna, kan förknippa med känslor om cancer. Cigarr: Male sex organ, lyx, manlighet.

Drömtydning "CIGARETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CIRKEL (CIRCLE) (Tony Crisp)

Fullständighet, helheten, alla delar av vår varelse, kropp, själ, ande. Det representerar också universum som helhet, harmoni, symmetri. Ibland symboliserar en inhägnad eller visst inflytande, eller skydd, och står för livmodern, eller kvinnliga könsorgan. Får företräda även tomhet, mottaglighet, eller ett fruktbart skick. Eller bara dig själv. I drömmar man går ofta i en cirkel, eller plogar, eller förflyttas i en cirkel. Detta betyder att man är omslutande, skydda eller ta den medföljande under påverkan av den makt som fick dig att cirkel. Din vänkrets.

Drömtydning "CIRKEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CIRCUS (CIRCUS) (Tony Crisp)

Arenan eller cirkel av medvetande där vi kan titta på den instinktiva enheter och se hur bra de är socialiserade eller bringas under kontroll. Alla instinktiva, fysiska, passionerad sidor av ett "s karaktär.

Drömtydning "CIRCUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CLOWN (CLOWN) (Tony Crisp)

Känslor av att vara en idiot, eller gjorde narr av. Känsla av att andra behandlar dig som en idiot eller inte hänsyn. Beredskap att vara en dåre för kärlekens skull eller trosuppfattningar. Feeling dåraktiga i sådana dagsläget, eller ens dölja smärta under ytan clowneri. Wisdom härrör från att inte ha förutfattade tankar. Clownen kan också representera irrationella sidan av dig själv. De enheter som brast utan någon uppenbar anledning, vilket får oss att göra saker som inte är till vår fördel.

Drömtydning "CLOWN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

CRICKET (CRICKET) (Tony Crisp)

Se Games

Drömtydning "CRICKET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CITRON (LEMON) (Tony Crisp)

Möjligen symboliserar känslor av bitterhet, syrlighet. I vissa nationer citron har också starka associationer till hälsa, så det kan visa ett förslag att använda för din hälsa.

Drömtydning "CITRON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CONTAINTER / TANK / PANSARVAGN (TANK) (Tony Crisp)

Stridsvagn: Aggressivitet; defensiveness hjälp av ilska och aggression. Vattentank: Lagrad känslor, kanske återhållsamma känslor. Det kan också ibland representera blåsan eller att du behåller för mycket vatten i kroppen. Också ibland i livmodern, särskilt om något simmade omkring i den.

Drömtydning "CONTAINTER / TANK / PANSARVAGN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons