Annons

Drömtydning sökresultat 'a':

Drömord

ARK (ARK) (Tony Crisp)

Ett område för dig som har formats genom att följa dina innersta begär och ingivelser, i motsats till de som beror på rädsla, passion, ambition. Eller något kan komma ut ur arken och därmed gammaldags. För vissa människor The Ark är en överlevnad stöd i tider av stress. Så det kan skildra ett sätt att fly från en svår situation.

Drömtydning "ARK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARM (ARM) (Tony Crisp)

Arms representerar din makt för att uttrycka känslor, önskemål och idéer, att bygga eller förstöra. De kan också hänvisa till din förmåga att älska, ge, ta, skapa, försvara, eller nå ut. Din aktiva och dominerande arm kan skildra den långa kampen i ditt liv för att hantera svårigheter, din känsla av misslyckande, eller låg självkänsla, eller kampen en ansikten med sexualitet och relationer. Tillsammans med detta representerar uthållighet och styrka, kompetens och lärt verktyg och utvecklas genom att möta dessa svårigheter. Det är vad man lägger in i världen genom dina aktiviteter och insatser, såsom de saker du har arbetat på, och vad ni har gjort med människor. Det är vad ni har förstått av världen och tagit ur det. Skada på en arm: Strömavbrott att göra eller för att stödja åtgärder. Oförmåga att nå ut och skapa. Den vänstra armen är den stödjande känslor om du är högerhänt. Den högra armen är du utåtriktad verksamhet om du är högerhänt. Kontrakterade Arms: påföras eller självpåtagna begränsning till aktiviteter. Bicep: Din styrka eller känsla av att kunna. See: Vänster, höger, Body.

Drömtydning "ARM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARME (ARMY) (Tony Crisp)

Detta tyder oftast finns någon form av konflikt som pågår inom dig. Eller om det finns en positiv känsla med armén / soldater, kan den skildra personlig disciplin och organisation man samlas för att behandla med någon form av hot eller problem. See: Battle, Soldier, krig

Drömtydning "ARME" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARRESTERAD (ARRESTED/ARRESTING) (Tony Crisp)

Bokstavligen, att stoppa, om en polis, då är du antagligen besöksförbud dig med någon form av moraliskt omdöme, självpåtagna regler eller sociala begränsningar. Du kan känna några av dina begär är "olagligt" eller fel. Om du lider av ångest drömmar grund av ett tidigare förfärlig relation myndighet eller polis - såsom ofta drömt av människor som har överlevt svåra politiska regimer och terror för att gripas - så finns det ett behov av att hjälpa till att läka de skador som sådana erfarenheter.

Drömtydning "ARRESTERAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARTIST / KONST (ART/ARTIST) (Tony Crisp)

Den exteriorisation vissa inre idé, känsla eller riktning. Ett uttryck för inre innehåll, och därmed en källa till egen realisering. Konstnären får representera uppmana mot förverkligas, mot självförverkligande. Det konstobjekt dock kan skildra några meningsfulla genomföras inom dig själv, det är ännu inte tillräckligt tydlig för att sätta ord på. Detta kan bero på att det är pre-verbal upplevelse, eller fortfarande knappt vid medvetande. See: Målning, rollfördelning.

Drömtydning "ARTIST / KONST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ASKET (ASCETIC) (Tony Crisp)

Återhållsamhet fysiska begär, vanligtvis i ett försök att förverkliga inre jag, men ofta från inre personliga konflikter med sådana saker som sexuella drifter eller oro. See: Roles.

Drömtydning "ASKET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ASKA (ASH/ASHES) (Tony Crisp)

Renat aspekt av något har bränts. Ashes uttrycker också det förflutna, det som finns kvar från något som bildades eller levande tidigare. Om det är en svår känsla knuten till aska, kan kopplas förtorka med kremering av någon som du saknar, eller känner sig "utbränd". Ash fyllde luften: stora förändringar på gång, stora känslor, eller känslor fyllda händelser, vilket skapar förvirring och kanske fara. Askan efter någon eller något: Något eller någon som fanns i ditt liv och var en levande del av det, men har nu gått. Kanske känslor har bränt ut och lämnade bara en skugga, aska vad fanns innan. Askkopp: Sättet du bli av med gamla känslor, vanor, minnen, insamling av tidigare utbränd känslor eller resultat av relationer; samband med rökning vana. Cigarett aska: Anslutning med rökning, gamla känslor eller oro. Om ansluten till cricket: Victory - eller nederlag om att förlora dem.

Drömtydning "ASKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ASSISTENT (ASSISTANT) (Tony Crisp)

Se: Helper.

Drömtydning "ASSISTENT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ASTMA (ASTHMA) (Tony Crisp)

Känslor att göra med kämpar för att överleva, eller blir kvävd i ett förhållande, miljö eller situation, ångest. See: Air

Drömtydning "ASTMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ASTROLOGER / ASTROLOGI (ASTROLOGER,ASTROLOGY) (Tony Crisp)

Drömmen astrologen representerar ofta din intuition eller omedveten insikt i dig själv och andra. Det kan också finnas en länk med en känsla av öde eller riktning. Men kanske du förknippar astrologi med hokus pokus, i vilket fall din dröm kan antyder du vilseleds.

Drömtydning "ASTROLOGER / ASTROLOGI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons