Annons

Drömtydning sökresultat 'a':

Drömord

ANALYTIKER / ANALYSERA (ANALYST) (Tony Crisp)

Om någon som hjälper dig att analysera dina drömmar visas i en dröm, de vanligtvis representerar visdom ditt undermedvetna, eller de svårigheter man möter inn själv. En analytiker eller psykolog skulle även innebära självvärdering, eller själv insikt, eller saker eller begär som har lett dig att söka en sådan förståelse. Kanske även de känslor du har om, eller relationen med, analytiker. Se: psykoanalytikern.

Drömtydning "ANALYTIKER / ANALYSERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANFADER / STAMFADER (ANCESTORS) (Tony Crisp)

Din djupt rotad egenskaper. Talanger och svagheter som ni har tagit i från din familj inflytande och kultur.

Drömtydning "ANFADER / STAMFADER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANKARE (ANCHOR) (Tony Crisp)

Någon del av din make-up som håller dig fast till en aktivitet eller kod, exempelvis beslutsamhet, kärlek, etc. Men det har en djupare mening, för ankaret når havsbotten, eller djupaste delen av ditt omedvetna jaget, eller inre self. Således föreslår en effekt av lösa från djupet. Eller det kan föreslå är fastbunden. Om ankaret inte håller: Influenser som försvagar din säkerhet, eller svårigheter att klara influenser dra på dig.

Drömtydning "ANKARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANTIK (ANCIENT) (Tony Crisp)

Detta gäller ofta till erfarenheterna i ditt liv som har blivit djupt begravda, eller till och med glömt, såsom barndomsupplevelser, eller den person du i en tidigare relation till arbetet. Det kan också representera djupt medvetslös visdom du håller i din kropp, eller i din ras minnen eller traditioner familjen. En del av själv avseende biologiska kunskapen om celler, instinkter, som är äldre än det personliga jaget. Ibland dock föreslå aspekter av själv från tidigare liv. I allmänhet är det kunskap eller visdom livet fått genom lång erfarenhet.

Drömtydning "ANTIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANTIK (ANTIQUE) (Tony Crisp)

Se: Ancient.

Drömtydning "ANTIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ANUS (ANUS) (Tony Crisp)

De saker vi förkasta eller utsöndrar när vi smälta erfarenhet. Anus kan också representera din vilja, som ni kan kontrollera området och hålla tillbaka naturlig uppmanas att gå på toaletten. Så det kan också hänvisa till anläggningen själv tillbaka. Rektal kön eller finger i anus kan utgöra introverta sexlust - kön som har dämpats och så vänder sig inåt. Se: Avföring.

Drömtydning "ANUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

APA (APE) (Tony Crisp)

Detta kan skildra den rent fysiska, instinktiv, vilda djur person inom dig själv. Men det kan också symbolisera vishet din instinktiv och intuitiv själv. I detta fall syftar särskilt på den instinktiva kunskap om sociala relationer, kön och föräldraskap. See: Djur och annan apa.

Drömtydning "APA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARAB (ARAB) (Tony Crisp)

Maskulinitet, passionerad manlighet, possessiveness. See: Abroad.

Drömtydning "ARAB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARENA (ARENA) (Tony Crisp)

Detta kan innebära att du känner testas, eller i vissa konfliktdrabbade områden. Det kan också peka på viktiga frågor som kommer till din medvetenhet.

Drömtydning "ARENA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ARGUMENTERA / DISKUTERA (ARGUE/ARGUED/ARGUING) (Tony Crisp)

Detta skulle kunna hänvisa till något du känner dig i konflikt om och har olika men motstridiga känslor på. Eller det kan visa dig att släppa känslor i samband med någon som du inte berättar för dem att deras ansikte. Det kan hänvisa till känslor inför föräldrar argumentera, så skildrar den ångest eller ilska du kände vid den tidpunkten.

Drömtydning "ARGUMENTERA / DISKUTERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons