Annons

Drömtydning sökresultat 'a':

Drömord

ALLKEMIST (ALCHEMIST) (Tony Crisp)

Kanske visar den helande kraften inom dig som kan åstadkomma förändring. The Alchemist är ett uttryck för de mänskliga attityder som kan släppa omvandla inflytande transcendenta inom dig.

Drömtydning "ALLKEMIST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ALKOHOL (ALCOHOL) (Tony Crisp)

Alkohol kan representerar verksamheten i en transformerande process på dig. En som kan förändra ditt sätt att agera för bättre eller sämre. Du behöver tänka på din dröm att se vilken av dessa det är. Innebär också stimulans, avkoppling och ett sätt att möta inre oro, om än bara tillfälligt. Det kan också hänvisa till hur du handskas med svåra känslor, genom att dränka dem i drycken. Eller det kan gälla sällskaplighet på något sätt, eller att fly från den banala händelser i livet. Se: Kaffe.

Drömtydning "ALKOHOL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ALKOHOLISM (ALCOHOLISM) (Tony Crisp)

See: Addicted.

Drömtydning "ALKOHOLISM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ALLERGI / ALLERGISK (ALLERGIC/ALLERGY) (Tony Crisp)

Detta kan visa er en faktiskt allergi du har. Eller det kan användas symboliskt. I det här fallet måste du fundera på vad det du är allergisk mot symboliserar. Slå upp det i ordboken om möjligt.

Drömtydning "ALLERGI / ALLERGISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ALLIGATOR / KROKODIL (ALLIGATOR) (Tony Crisp)

Det alligator eller krokodil liknar ormen och skildrar makt känslor, influenser och erfarenheter som härrör från det omedvetna. Om du inte är relaterade till ditt undermedvetna uppmanar konstruktivt, kan konflikter uppstå. Då kan du känna rädsla för dessa krafter inom dig - rädsla för att bli förtäring eller dras in i mörka känslor. Det är, som fraktade bort, eller besatt, av rädsla, uppmanar, idéer, som uppstår inom, eller rädsla för det irrationella. Egyptierna dyrkade en krokodil som en av de döda i underjorden. Det utgör inte bara ett hot, men också en rikedom av visdom om omedvetna saker. När vi träffas här i personlig erfarenhet visar en personlig medvetenhet om samgående med många liv som hölls i det kollektiva undermedvetna. Det framgår av den kristna tanken på att celler i Kristi kropp. Vi behåller individuella liv, men känner oss som en del av ett evigt liv. Detta är möjligen ett naturligt steg i åldrandet, eftersom vår fysiska förmåga och motivation falla bort, börjar denna enorma inre liv att öppna för oss. Se andra alligator

Drömtydning "ALLIGATOR / KROKODIL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ALFABET (ALPHABET) (Tony Crisp)

Detta kan hänvisa till sin barndom, eller att erfarenheterna i livet.

Drömtydning "ALFABET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ALTARE (ALTAR) (Tony Crisp)

Symboliserar den känsla av vördnad, med tanke på livet, naturen eller Gud. Också vilja, inför denna, att offra några egna önskningar, den som en universell önskan. Schweitzer har sagt att en man som plockar en mask ur en pöl handlar för livet som helhet, inte bara personligt själv. Altaret kan också skildra en mötesplats mellan ditt medvetna personlighet och styrkor i livet - Gud.

Drömtydning "ALTARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AMBULANS (AMBULANCE) (Tony Crisp)

Det beror mycket på vad ambulans gör i din dröm. I allmänhet dock uttrycker ambulans dina känslor att något är fel, eller oro för hälsan, eller hälsa på någon nära. Sådana drömmar skildrar ofta livshotande situationer, och det har att göra med din oro.

Drömtydning "AMBULANS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AMERIKA (AMERICA) (Tony Crisp)

See: Abroad.

Drömtydning "AMERIKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AMPUTERING (AMPUTATION) (Tony Crisp)

Förlora kraften i denna del. See: Leg, Arm, vänster, höger.

Drömtydning "AMPUTERING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons