Annons

Drömtydning sökresultat 'a':

Drömord

AKUSTIK (ACOUSTICS) (Tony Crisp)

Ett inre tillstånd så att du kan antingen vara klart medveten om ömtåliga inre känslor, eller störa ditt medvetande, beroende på omständigheterna dröm.

Drömtydning "AKUSTIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AKROBAT (ACROBAT/ACROBATICS) (Tony Crisp)

Beroende på sammanhang i din dröm, tyder detta på förmågan att hantera utmanande händelser skickligt. Det kan också föreslå psykologiska agility eller balans - eller motsatsen om acrobat faller. See: Roles

Drömtydning "AKROBAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AKUPUNKTUR (ACUPUNCTURE/ACUPUNCTURIST) (Tony Crisp)

Ge eller ta emot någon form av healing, eller omdirigering av energier. Detta kan också representera hullingar somliga sticker in dig genom sina ord eller handlingar. See: Roles. Den akupunktör som en person kan representera självläkande process i sig själv, eller ens inåtvänd ilska och smärta. Men detta beror på dina personliga känslor om akupunktur, och ditt förhållande till en akupunktör.

Drömtydning "AKUPUNKTUR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ADRESS / ADRESSERA (ADDRESS) (Tony Crisp)

Ditt tillstånd eller status i livet. Din livssituation eller nuvarande livsstil. Annan person "s adress: tillstånd eller livssituation personen. Du kommer att behöva leta efter ledtrådar till vad din dröm är att berätta om detta. Det kan föreslå kontakt. Tidigare adress: Ditt förflutna livsstil eller känslor. Ny adress: En förändring, eller hoppas på, eller är rädda för en förändring. Så glömmer eller tappar bort din adress: Det tyder på att du känner dig förvirrad om vem du är, och hur din situation i livet är. Fråga dig själv om du har glömt av dina mål eller normer. See: House.

Drömtydning "ADRESS / ADRESSERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AMIRAL (ADMIRAL) (Tony Crisp)

Förmågan att styra många aspekter av dig själv över havet av livserfarenhet. Med andra ord förmågan att möta livets svårigheter beslutsamt. Detta kan också vara en far eller auktoritet. Amiralen får också representera det bästa eller det transcendenta på dig själv. See: Roles.

Drömtydning "AMIRAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ANNONS / REKLAM (ADVERT/ADVERTISE/ADVERTISEMENT/ADVERTISER) (Tony Crisp)

Drömmen kan föra något för dig, eller antyder att du tar med andra människor "uppmärksamhet på frågan om annonsen. Det kan också vara frågor av önskan, behov eller val i samband med detta. Tanke på vad resten av drömmen skildrar, och eventuella känslor, kommer att definiera detta.

Drömtydning "ANNONS / REKLAM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AKROBATISK (AEROBATICS/AEROBATIC) (Tony Crisp)

Detta tyder på att du är eller kommer att vara djärva i ditt liv eller företag. Detta kan ta kontakt med någon aspekt av ditt liv, men är ofta kopplad till relationen, arbete, eller sådana insatser mot personlig utveckling. Framgång eller misslyckande flygande visar hur rädsla eller säker du är på att uttrycka din vågad. Detta är till stor del en fråga om nerv, och ångest kan ge dig ner. Det spelar ingen roll att du tittar på någon annan göra det konstflygning kommer det ändå med största sannolikhet hänvisa till dig själv. Det är om du inte vet den person som flyger planet. Så kan det föreslår en observation du gör dem.

Drömtydning "AKROBATISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AFFÄR (AFFAIR) (Tony Crisp)

Se Äktenskapsbrott

Drömtydning "AFFÄR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AFRIKA / AFRIKAN (AFRICA/AFRICAN) (Tony Crisp)

Drömmer du om en svart afrikansk kan representera ditt spontana och naturliga känslor och reaktioner på livet. Om du har starka idéer i samband med Afrika och afrikaner, då din dröm skulle vara att använda bilden för att skildra dessa. Alltså afrikanska i din dröm kan representera känslor rasfördomar. Se: Aboriginal, Abroad.

Drömtydning "AFRIKA / AFRIKAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AGGRESSIVITET (AGGRESSIVENESS) (Tony Crisp)

Oavsett om ilska och aggression uttrycks av dig eller någon annan i drömmen, det fortfarande handlar om dina egna känslor. Man måste komma ihåg att aggression eller rädsla - kamp eller flykt - är en grundläggande svar på hotet. Djur praktiken ständigt aggressiva handlingar, eller handlingar av flygningen, att vara redo för verkliga hot. Ju mer hotar vår miljö blir eller synes oss, desto mer fantasier eller drömmar om aggression vi kommer att uppleva. Om inte detta, då vi kan bli passiva och återtagits eller hopplösa, vilket är en annan form av respons på yttre stress eller rädsla för det. Därför några drömmar om aggression, även utövas mot någon annan, eller på sig själv, kan ha sitt ursprung i yttre hot eller rädsla för det. Sådana drömmar eller fantasier kan vara en form av förberedelse, praktiserande, som med djur, för att klara oss att försvara oss själva eller hitta en flykt från hot om eller ett lämpligt svar på det. Fientlighet gentemot samhället eller den myndighet som ibland blir riktad inåt och är själv destruktiv. Introvert social fientlighet leder till en oförmåga att uttrycka tillräckligt i världen. Detta kan orsaka sjukdom och avsaknad av egen värde. Meeting ilska, aggression och fientlighet i dina drömmar är frisk, inte leder till att undertrycka det eller uttrycka det socialt. Därför är det bra att undersöka vad ilska handlar om, vilken period av ditt liv det härstammar från, och på vilket sätt du kan säkert uttrycka det nu. Se: Ilska.

Drömtydning "AGGRESSIVITET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons