Annons

Årshoroskop 2016 - Vattumannen

Detta är ett år då drömmar kan förverkligas. Du möter nya möjligheter. Oväntade skeenden ändrar om dina planer. Ditt behov att känna dig fri och levande leder dig in i situationer som är lite utöver det vanliga. Ditt bagage av spännande erfarenheter fylls på, kanske på ett sätt som du inte har tänkt dig.

När andra försöker styra dig eller lägga sig i dina förehavanden blir det tvärstopp. Du är inte en person man kan dirigera. Egensinnigheten märks på många sätt. De flesta beundrar din förmåga till nytänkande och integritet. Men alla i omgivningen applåderar inte dina djärva tilltag. Du stakar ut din egen väg och blir på sikt en förebild.

Du kommer att fungera som en väckarklocka för någon i din omgivning som fastnat i invanda hjulspår. Din längtan efter att bryta ny mark öppnar dörrar som hjälper dig att förverkliga mål och visioner. Men trotsa inte mer än nödvändigt. Du kan behöva hjälp för att förverkliga ett projekt.Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons