Annons

Årshoroskop 2016 - Vågen

Din bekantskapskrets utökas med nya spännande kontakter i år. Kärleksplaneten Venus är tecknets härskare. En sommarromans rör om i grytan. Som den livsnjutare du är tar du för dig av livets goda. Ditt behov av bekräftelse är stort. Ju mer komplimanger och beröm du ger till omgivningen, desto mer får du tillbaka. Du kommer att vistas i vackra, festliga miljöer och trivas i glada vänners lag. Nya bekantskaper får glädje av din förmåga att roa och underhålla.

Ditt behov av omväxling och förströelse tar sig uttryck i trevliga resor och miljöombyten i vardagen. Du hinner se och uppleva mycket i år.

Din förmåga att skapa jämvikt och rättvisa lyfts fram. Kanske kommer du att hamna i situationer där du måste medla. Din diplomatiska förmåga utvecklas alltmer och du ser alltid saker och ting ur olika synvinklar. Å ena sidan men å andra sidan…Beslutssituationer kan vålla en del bekymmer. Du väger länge för och emot. Försök att hitta en gyllene medelväg så blir det lättare för dig att välja och ta ställning. Se upp så att du inte sänder dubbla budskap.Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons