Annons

Årshoroskop 2016 - Väduren

För dig som är född i Vädurens tecken väntar ett intensivt och händelserikt år. Du möter nya utmaningar och får användning för din kämpaglöd. Din viljestyrka hjälper dig att komma förbi ett hinder. Det kan bli meningsskiljaktigheter mellan dig och någon närstående. Tänk på att öva upp ditt tålamod.

Du kan räkna med framgångar inom din bransch alternativt inom något som har med träning eller idrott att göra. Du är djärv och hamnar i spännande situationer. Många kommer att beundra dig för din förmåga att våga och att kämpa. Du är med ditt mod och din företagsamhet en god förebild för andra. Människor som behöver inspiration kommer att söka sig till dig och du möter både respons och motstånd för din förmåga att våga gå i spetsen för nytänkande.

Eftersom du är född i ett eldtecken behöver du omväxling i vardagen. Se upp för rastlöshet och alla former av överdrifter. Sök dig till situationer där du får luft under vingarna. Ditt frihetsbehov är stort och du fungerar bäst när du får agera självständigt.

Planeten Uranus befinner sig i Väduren år 2016. Uranus förknippas med frigörelse och tvära kast. Det betyder att många Vädurar får ett annorlunda år. Nya situationer väntar, radikala omställningar i vardagen och spännande överraskningar.Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons