Annons

Årshoroskop 2016 - Tvillingarna

Ett år fyllt av nya spännande möten väntar dig som är född i Tvillingarnas tecken. Du knyter nya kontakter som blir värdefulla. Använd dig av ditt sociala nätverk så kan spännande dörrar öppnas. Räkna med full fart i vardagen och många miljöombyten.

Med din pratglada läggning charmar du omgivningen och lyckas med det oväntade! Du får god användning av din förmåga till flexibilitet. Du anpassar dig med lätthet till nya situationer och människor som kommer i din väg.

En flirt piggar upp vardagen och rör om i grytan. Du får möjlighet att vistas en hel del i glada och festliga sammanhang omgiven av en brokig skara vänner. Ditt behov av omväxling leder dig in på spännande vägar. Du är ofta på resande fot i vardagen och kanske upplevs du en smula rastlös av omgivningen. Stundtals kan det bli lite rörigt omkring dig. Men som den mästare du är på att skjuta upp problemlösningar till sista minuten hittar du finurliga lösningar!Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons