Annons

Årshoroskop 2016 - Skytten

Full fart och nya upptåg är temat i år. För dig som är född i Skyttes tecken går allt i ett högt tempo. Ett behov av omväxling och resor leder dig in på spännande stigar. Du utforskar gärna nya områden och har en inneboende upptäckarglädje.

Lyckoplaneten Jupiter är Skyttens härskare. Man måste våga för att vinna är ditt motto. Ta för dig av alla möjligheter som kommer i din väg. Res och odla dina sociala kontakter. Prova dig fram. Vad du än företar dig hamnar du med huvudet ovanför vattenytan.

Tålamod och uthållighet är kanske inte din starka sida. Men du har en smittande entusiasm och är duktig på att inspirera och stödja andra. Det kommer många att ha glädje av. Du är en duktig pedagog och tycker om att dela med dig av tankar och erfarenheter. Men med din ivriga, spontana läggning kan du gå tillöverdrift och det är inte alltid som omgivningen hinner med i tempot. Skytten är ett eldtecken. Du brinner för allt du företar dig. Om du råkar trampa i klaveret, och det kommer du att göra, använd din avväpnande humor och ditt smittande skratt.

Det är inte osannolikt att det kommer en speciell bok i dina händer eller att du möter en vägledare som vidgar dina vyer. Omständigheter i din vardag bidrar också till att ditt intresse för livsåskådningsfrågor kommer att växa sig allt starkare…Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons