Annons

Årshoroskop 2016 - Skorpionen

Omställningsprocesser och nya kreativa utmaningar väntar. Det börjar bli dags för bokslut. Du befinner dig i en mognadsprocess som kommer att mynna ut i en ny riktning. Mycket kommer att ställas på sin spets i år. Räkna med avslut och nystarter. Våga släppa på handbromsen även om du inte har full kontroll.

Som den strateg du är vill du helst veta vart nästa schackdrag ska leda. Lita på din intuition. Men saker och ting kan ta lite längre tid än du räknat med. Förseningar hör till bilden. Det långsiktiga resultatet blir bättre än du tror. Ditt mod och din förmåga till uthållighet utmanas.

Ett lockande erbjudande dyker upp. Men var uppmärksam. Det kan finnas dunkla motiv. Du är expert på att läsa mellan raderna och behåller dina innersta tankar och planer. Förmodligen skapar du dig en reservplan. Men den är onödig. Är det meningen att du ska möta en ny utmaning i livet ser de universella lagarna till att du får den möjligheten!Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons