Annons

Årshoroskop 2016 - Oxen

Den som är född i Oxens tecken bygger steg för steg, tålmodigt och systematiskt, upp en ny plattform i år. Du får god användning för din metodiska, uthålliga läggning. Du närmar dig ditt mål att uppnå materiell trygghet men det kan ta lite tid.

Eftersom du är en vanemänniska är det viktigt för dig att tänka på vilka vanor du skaffar dig. I år kommer sannolikt en del av dina planer att behöva ändras. Kämpa inte emot, utan välkomna det nya, även om du saknar kontroll. Låt inte envisheten eller ditt behov av säkerhet stå i vägen.

Du får god användning för din organisationsförmåga och även din praktiska läggning. Du möter mycket uppskattning för din värme och lojalitet. Nya vänner kommer i din väg och du knyter nära relationer som får betydelse på sikt. Men försök att jobba med din svartsjuka.

Venus är den planet som härskar över Oxens tecken. Det ger dig fina möjligheter att lyfta fram livsnjutaren inom dig. God mat och dryck i glada vänners lag piggar upp och blir bra kontraster till din plikttrogna, strävsamma läggning.Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons