Annons

Årshoroskop 2016 - Lejonet

Du som är född i karismatiska Lejonets tecken får glädjen att uppleva många festligheter i år. Du trivs med att vara i händelsernas centrum. Din fåfänga har kanske inte blivit mindre. Men din stil och säkra känsla för kvalitet imponerar på omgivningen, likaså ditt charmerande sätt. En generös gåva från dig kommer att bli mycket uppskattad!

Som den ledarnatur du är trivs du bäst när du får styra och organisera dina projekt självständigt. Du genomför dina planer och förverkligar många drömmar i år. Hemmet formas alltmer efter din smak och du unnar dig att bo bra.

Det kan uppkomma situationer när du behöver ryta ifrån. Sätt gränser. Du har nytta av att du är en tydlig och bestämd personlighet. Men du är också oerhört varm och välmenande. När du engagerar dig blir det alltid rättvist och ambitiöst utfört. Många i din omgivning kommer att visa stor uppskattning och respekt för dina bedrifter.

I år kommer din ansvarskännande och lojala läggning att märkas mer än vanligt. Likaså blir det gott om utrymme för livsnjutaren inom dig att blomma. För ett Lejon är endast det bästa gott nog!Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons