Annons

Årshoroskop 2016 - Kräftan

Du som är född i Kräftans tecken värnar extra mycket om dina nära och kära. I år får du anledning att samla stora delar av släkten för att fira tillsammans! Det blir många tillfällen till personliga samtal och nya kära minnen att bevara. Din omtänksamma läggning uppskattas av din familj och dina vänner och året erbjuder flera tillfällen till att pyssla om dem som står dig nära.

Som den känslomänniska du är så är det viktigt för dig att känna dig behövd. Det finns flera i din omgivning som söker ditt stöd. Ibland räcker det med att bara lyssna. Du har mycket god inlevelseförmåga och andra vet att du förstår. Din intuition växer sig allt starkare och du blir så småningom expert på att läsa mellan raderna. Få kan som du lyssna med det inre örat. Någon i din omgivning behöver den gåvan extra mycket i år.

Det kan uppkomma situationer där du känner dig vilsen och sårad. Försök att inte ta saker personligt. Att du innerst inne är blyg och känslig för omgivningens reaktioner kanske inte alltid märks utåt. Då behöver du vara tydlig. Och glöm inte att uppvärdera dig själv. Du är älskvärd, och det kommer du att få höra…Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons