Annons

Haren egenskaper - kinesiskt horoskop

Harar är okomplicerade, attraktiva, talangfulla och ambitiösa. Är förtrogna med sina egenskaper och överlämnar ledarrollen till någon annan. Harar är klarsynta och kan lätt bedöma personer, de upptäcker snabbt ärlighet eller falskhet hos andra. Haren har alltid ett stor umgängeskrets och gillar att roa andra. Haren trivs bra i finare sällskap och är svag för lyx. De handlar bessingslöst utan att reflektera över morgodagen. Haren kännetecknas av att vara lycklig och nöjd.

I affärslivet är Harar kvicktänkta och duktiga på att fynda. De arbetar egentligen mycket hårt, även om det inte alls syns. Det är svårt att köra med Haren och den kan vara osentimental och tuff i affärer. Harar är förespråkare av långa relationer och är därför bra kompanjoner. De är ibland för godtrogna och kan därför bli utnyttjade stundtals.

För Haren är familjen mycket viktig och de har förmåga att fortplanta sig snabbt. De är mycket beskyddande då det gäller familj och vänner och ställer alltid upp. De har en stor portion medkänsla och är lätta att ha att göra med. Men känner de sig hotade kan de vara oberäkneliga, i svåra situationer kan de överlämna allt ansvar på andra. I en relation kan du bli övergiven om du pressar Haren för hårt. Harar är förstående och mjuka, de skulle aldrig utsätta någon för pinsamheter. De är bra underhållare och vet hur att agera värd. Harar är omtyckta och gör sig aldrig ovän med omgivningen, de hamnar sällan i svårigheter.

Haren passar bäst med fåret, hunden och grisen. Haren passar mindre bra med råttan och tigern.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Hemleverans?

Det är mysigare när man är två!

Annons