Annons

Råttan egenskaper - kinesiskt horoskop

Råttor är kreativa, problemlösare, hyperaktiva arbetare och mycket sällskapliga. De har en charmig och utåtriktad personlighet men bakom ytan finns en slug och lyckosökande karaktär, ibland aggressiv. De är mycket nyfikna och vill lära sig om allt. Deras sökande och snabba beslut leder inte alltför sällan till komplikationer, både i affärer och kärlek. De tar stora risker och har sällan en och samma partner, de uppfattas ofta som oseriösa. Risktagare som de är älskar de att spel och hasard i alla dess former.

Råttor är mycket charmerande och drar till sig beundrare. De har en aktiv personlighet och lätt att skaffa sig ett stort umgänge. Fest och stora tillställningar är deras melodi, gärna av den mer exklusiva sorten. Råttor är smarta och lyckas oftast mycket bra med vad de engagerar sig i. De anpassar sig väl till yttre omständigheter och ser nya utvägar där andra går bet. På ytan verkar råttor oftast lugna och i kontroll, men deras ibland osäkra och aggressiva karaktär kan ställa till med stora problem.

Råttor är svaga för pengar och är ofta engagerade affärsmän. De är oppurtunister och vet hur man tar tillvara på tillfällen som dyker upp. De kan ta stora risker och gå mycket långt för bli välbärgade och framgångsrika i sin karriär. Men de är alltid generösa mot familjen. Deras girighet är en svaghet dock och de har alltid svårt att motså realisationer och kan förköpa sig på meningslösa ting.

Råttan passar bäst med oxen, draken och apan. Råttan passar mindre bra med haren och hästen.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Hemleverans?

Det är mysigare när man är två!

Annons