Annons

Grisen egenskaper - kinesiskt horoskop

Grisar är självständiga med kort stubin och de gillar inte att kompromissa. De har enorm styrka och mod och är duktiga på att slutföra affärer vilket kan göra dem mycket framgångsrika. De är dock naiva och godtrogna som faller lätt i händerna på bedragare, de har svårt att säga nej. Grisen är osjälvisk och hjälper andra vid behov, de har ett stort hjärta. Grisen är känslig och blir den sårad kommer de tar år innan den repar sig.

Grisen är kärleksfull och vill göra allt för sin älskade, ser den inte upp kan detta dock sluta i stor sorg. Ofta blir de utnyttjade då de blint tror gott om alla. Men i kontrast till sina naivia sidor är de ändå kloka och kan klara sig väl själva. Grisen agerar på känslor och gillar att frossa i livets njutningar. Grisen umgås i stora sällskap och försöker alltid vara med familj och vänner. De lägger stor vikt vid sin familj och blir lätt ledsna om de inte frekvent får träffa sina familjemedlemmar. Trots sina nederlag och depressioner är Grisen optimist och ser bara möjligheter.

Grisar arbetar hårt och är mycket måna om sitt arbete. Som arbetsgivare kan man lita på dem och de har höga värderingar. Grisar har hög social kompetens och är mycket målmedvetna. De är goda lyssnare och engagerar sig i andras livsöden. Ofta passar de bra i yrkesområden som rör socialt ansvar. Med rätt stöd och mentorskap skulle Grisen kunna ha mycket framgång och bli enormt rik.

Grisen passar bäst med haren och draken. Grisen passar mindre bra med fåret och ormen.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Hemleverans?

Det är mysigare när man är två!

Vi minns

Annons