Annons

Fåret egenskaper - kinesiskt horoskop

Får representerar styrka och mod, de är självsäkra, övertalande och skyddar de svagare. Får har stora konstnärliga talanger, men den kreativa potentialen kommer aldrig fram till fullo då de är för kräsna. Får är engagerade i någon form av socialt arbete, ofta inom musik eller hantverk. De jobbar efter sina egna premisser och gillar inte att bli styrda och har svårt för att ta kritik. De hanterar inte stress bra och för att nå reslutat måste de få ta det i sitt eget tempo. Här krävs dock övervakning och att följa upp, annars slösas deras talang bort.

Fåret är oerhörd romantisk och kärleksfull, lite av en drömmare och blundar för verkligheten. De är svaga för uppskattning och älskar att vara i sina vänners sällskap. De är en utmärkt värd och frodas av att andra trivs. De är stolta över sitt hem som alltid måste visas upp i bästa skick. Får trivs bra i lyx och flärd, bara någon annan sponsrar den livstilen. De kan anses vara flirtiga och söker alltid nya nöjen, lite av en gigolo. Ofta är Fåren missnöjda och söker snabbt nya utvägar, de tar till sig religion och det ockulta.

Får är sällan en ledare, de följer flocken och tar inga egna intiativ. De passar inte i affärsvärlden och ska helt enkelt undvika den. Istället får de förlita sig på sin tur, de har t ex förmånen att ofta få ärva. Fåret är odisciplinerad då det gäller sin egen ekonomi och om den kunde skulle den spendera alldeles för mycket pengar. Den är fåfäng och gillar inte fula saker och skulle vilja leva tt liv i lyx. En styrka fåren har är att de är extremt tålmodiga, de får sin vilja fram utan att använda våld, de väntar helt enkelt ut dig.

Fåret passar bäst med hästen och grisen. Fåret passar mindre bra med oxen och hunden.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Hemleverans?

Det är mysigare när man är två!

Annons