Annons

Idegran - egenskaper keltiskt horoskop

Personer födda i idegranens tecken är ständiga sökare mellan världar. De kan först se vad allt verkar vara och söker därefter vad det verkligen är. Denna förmåga ger dem tillträde till en fantastisk tankevärld och gör att de har ett okonventionellt sätt att tänka. Idegranpersoner berikar samhället med nya och utstickande ideer. Den ständiga förändringen i mentalt obegränsade höjder kan också göra att de känner sig desorienterade i svåra situationer. De behöver då en hjälpande hand som visar dem vägen tillbaka till jorden.

Idegranens styrka är utan tvekan kreativitet. Personer födda i idegranens tecken söker ständigt efter sanningen och konst eller krativa skapelser är det bästa sättet för dem att delge omgivningen sina tankar. Deras förmåga att tänka abstrakt men samtidigt knivskarpt och att arbeta fram okonventionella resultat gör att de blir en tillgång för samhället.

Idegranpersoner kan inte tolerera någon annan auktoritet än deras egen. De har särskilt svårt med besserwissertyper. Idegranpersoner har ett unikt sätt att tänka som ingen annan har. Deras eviga jakt efter sanningen och meningen med livet gör att de kan uppleva extrema låg- och höjdpunkter. Ena minuten är det upp, nästa minut är det ner. Instabila idegranpersoner döljer sin känslighet med aggression och sarkasm.

Idegranpersoner behöver många glada, lättsamma och humorfyllda personer runt omkring sig. Sådana personer kan få ut idegranpersonen ur sin mörka tankevärld och låta dem ta del av livet. Idegranpersonen representerar den introverta världen och deras partner bör därför vara av en extrovert natur. Detta skapar den balans som idegranpersonen så väl behöver och gör dem till de mest äventyrsfulla partners man kan tänka sig.

Datum:

  • 03/11 - 11/11

Mer om Idegran

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons