Annons

Tårpil - egenskaper keltiskt horoskop

Tårpilspersoner står mycket nära naturen, liksom träd så gillar de vatten. De älskar utmaningar och gillar att testa sina gränser. Deras självbild baseras på sina utmanande erfarenheter. De söker harmoni och uppnår välbehag ofta via lyx. Dock är de normalt inte så krävande och är ganska enkla naturer.

Tårpilspersoners starka sida är att de har lätt att blicka inåt. De har en stor känsla för trygghet och sin omgivning, men de kan också genomföra de mest krävande och utmanande uppdragen. Deras tuffhet och tolerans gör att de är lyckosamma affärsmässigt.

Tårpilspersoners svaghet är att de är känsliga. Trots den hårda ytan så gömmer sig en mjuk person där inne. Om de inte snabbt finner rätt väg så flyr de ofta verkligheten. Då framstår de som pessimistiska och sarkastiska.

Tårpilspersoners är känsliga och omtänksamma partners. De är inte dominanta, men de tolerar heller inte att bli körda med. De längtar efter harmoni och jämlikhet, och de önskar ömsesidiga känslor. Deras enkla och naturliga auktoritet gör dem till ett stort stöd för den svagare partnern.

Datum:

  • 03/09 - 12/09
  • 01/03 - 10/03

Mer om Tårpil

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons