Annons

Valnötsträd - egenskaper keltiskt horoskop

Valnötsträdpersoner är själsnaturer och de leds oftast av känslor. För att de ska bli stabila som vuxna måste de uppfostras i tydlighet och talas till i klarspråk. Varje lögn, liten som stor, är ohälsosam för dem i ung ålder. Valnötsträdpersoner söker ofta stöd i mindre grupper.

Valnötsträdpersoners behov av trygghet gör dem till mycket duktiga byggare och heminredare. De bestämmer sig alltid för kvalité med varaktiga egenskaper. De älskar allt materialistiskt och de har en stark känsla för skönhet, harmoni, konst och kultur.

Deras åsidosättande av säkerhet och förkärlek till rutiner medför att de ofta ses som oflexibla och envisa. Trots deras behov av harmoni kan de bli aggressiva då de bedöms för hårt och då deras trygghet äventyras. Nya ideér och saker som ej har beprövats ses som ett hot.

Valnötsträdpersoner beskrivs bäst som trofasta. De är mycket emotionella, passionerade och förstående. De ställer alltid upp för familjen och de närmaste. Då behovet av trygghet är uppfyllt kommer de kunna att öppna sig mentalt och helt nya dimensioner av livet kommer att upptäckas.

Datum:

  • 21/04 - 30/04
  • 24/10 - 02/11

Mer om Valnötsträd

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons