Annons

Poppel - egenskaper keltiskt horoskop

Popplarpersoner är praktiska tänkare och de förlitar sig sällan på intuition. Ofta lyckas de uppnå en snabb framgång. Men se upp, de har en mjuk och instabil grund och det är nog bra att ha kontroll och översyn över yngre popplarpersoner.

Popplarpersoner är ambiösa och målmedvetna. De följer sitt intellekt och vill förstå allt runt dem. Världen är en stor utmaning för dem och de vill utforska allt. De söker sanningen och går direkt till roten av ett problem. Tack vare sitt skarpa sinne uppnår de snabb framgång.

Popplarpersoner har ofta en svag grund som måste skyddas. Deras egna känslor kan ibland kännas främmande för dem själva och de blir ofta distaherade av sina humörssvängningar. De måste lära känna och acceptera sina egna känslor, annars löper de risk att se allting i svart eller vitt, de missar nyanserna.

När det kommer till emotionella känslor är de mycket misstänsamma. Allt måste först övervägas då de inte tar något för givet. Då de ofta är mentalt svagare behöver de en stark partner. Då de väl finner en sådan kommer de att blomma upp, många nya sidor hos dem kommer att visas och deras mentala obalans kommer att försvinna.

Datum:

  • 04/02 - 08/02
  • 01/05 - 14/05
  • 05/08 - 13/08

Mer om Poppel

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Vi minns

Annons