Annons

Tall - egenskaper keltiskt horoskop

Tallpersoner är helt enkelt mycket förnuftiga personer, de stödjer allt som verkar logiskt. Att bygga luftslott och sväva ut i tankarna är för dem slöseri med tid, det finns viktigare saker att uträtta för dem. Då de är mycket dedikerade och seriösa måste de komma ihåg att skratta emellanåt. De måste bli påminda om att man kan göra saker och ting som inte alltid anses logiska och rationella, utan endast roliga.

Tallpersoners styrka är deras objektivitet. De är bra på att planera och organisera, de skapar ett liv på en fast grund och gör allt för att kontinuerligt förstärka den. De tappar ej fokus på deras praktiska mål, deras agerande baseras på grundliga överväganden. Därför är tallpersoner framgångsrika i yrkeslivet.

Tallpersoners svaghet är deras pedanstiska sinne och har svårt för att improvisera. Allt måste vara så grundligt utstuderat att de missar allt annat, livet rusar förbi dem. Om ett snabbt beslut måste tas så blir de villrådiga och lyckas inte bestämma sig.

De behöver mycket tid och uppvaktning innan de kan gå vidare i en kärleksrelation. Vad har kärlek att göra med rationalitet? Partners till tallpersoner måste vara av stadig natur och med en stor dos humor, de ska kunna visa tallpersoner nya sidor av livet.

Datum:

  • 24/08 - 02/09
  • 19/02 - 29/02

Mer om Tall

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons