Annons

Olivträd - egenskaper keltiskt horoskop

Olivträdspersoner är gladsinta och behöver mer tid för att mogna. Men de är hungriga efter kunskap och mycket observanta. De tar sig an livet i både fram- och motgångar, inget kan få dem att byta riktning, de inser att livet är vad det är. De försöker kontinuerligt att strukurera sitt liv för att få det hanterbart och detta gör dem lyckosamma.

Olivträdspersoner styrka är deras klarsynthet och hängivenhet till mål samt att de är extremt motståndskraftiga. De kan lösa de allra svåraste problem, ofta till förmån för samhället och de ser alltid till helhetsbilden.

Deras svaghet är att de är mycket dåliga på att ta kritik. Det är viktigt att de i tidig ålder lär sig vara toleranta, annars kan de bli extremt pedantiska. Då de är så ändamålsenliga uppfattas olivträdspersoner oftast som glädje- och humorslösa.

I kärlek blommar olivträdspersoner sent, de behöver lång tid för att öppnas upp. Då de är naturligt dominerande behöver de en partner som är balanserad och kan ta en hel del. De är överlag okänsliga men har dock en mjukare sida som framkommer för dem de kan lita på.

Datum:

  • 23/09

Mer om Olivträd

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons