Annons

Ek - egenskaper keltiskt horoskop

I den keltiska mytologin symboliserar eken en stark, imponerande och robust natur. Personer som dessa är ovanliga. Ekpersoner behöver mycket utrymme och frihet för att kunna frodas. De är generösa, vägledande och ofta ledargestalter. Om friheten tas ifrån en ekperson kommer den att vissna och deras styrka kommer att missledas till aggression.

Ekpersoner utmärker sig genom sin enorma energi och starka karaktär. De fokuserar alltid på nuet och gillar att vara i rampljuset, de avskyr medelmåttlighet. De älskar frihet och har alltid många idéer om hur de ska uppnå det.

Ekpersoner gillar inte att ej bli ett förstahandsval, de måste alltid vara nummer ett. Om de blir satta i bakgrunden kommer deras i övrigt positiva energi förvandlas till egoism och skoningslöshet. De har svårt att hantera kritik och deras självkänsla kan lätt skadas.

Ekar är passionerade älskare, men deras partners kommer att få det svårt om de försöker vara dominanta. Ekar vill bli uppvaktade och beundrade. Om de blir provocerade kan de få kraftiga vredesutbrott.

Datum:

  • 21/03

Mer om Ek

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons