Annons

Bergsask - egenskaper keltiskt horoskop

Bergsaskpersoner är flexibla människor, de kan anpassa sig till alla situationer och gör det bästa av dem. De försöker alltid att leva i harmoni med sin omgivning och upprätthålla balans. De är kunskapshungriga och nöjer sig inte med ett ovetande svar. På äldre dar är de kända för att vara bra diplomater och kloka, deras råd är alltid välkomna.

De är värdefulla för sitt grannsamhälle, de är utbildade och respekterar sin omgivning. Deras styrka finns i diplomatin och organisation. De är fenomenala medlare, de förstår alltid båda sidor.

Bergsaskpersoner är alltid bekymrad över dess balans, därför har de svårt att ta snabba beslut. Deras eviga omtänksamhet hindrar dem att agera i hastiga situationer. Om de inte hittar en omgivning där deras talanger fungerar väl kommer de bli konfliktsrädda och hålla sig i skymnundan.

De är sanna romantiker med stort intresse för kärlek och känlor. De är den perfakta partner såvida man inte ser känslighet som en svaghet. Deras strävan efter harmoni berikar relationen och ingen behöver beakta att vara någon dom inte är.

Datum:

  • 01/04 - 10/04
  • 04/10 - 13/10

Mer om Bergsask

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons