Annons

Hasselnötsträd - egenskaper keltiskt horoskop

Hasselnötsträdspersoner är fyllda av energi och har de ett mål att uppnå kan mirakel ofta ske. Ingen utmaning är för svår för dem, de tar sig an allt med mod. Men om deras anda inte har en inspirerande effekt uppnår de inte sina livssyften. Deras mål måste i slutändan uppfyllas.

Personer födda i hasselnötsträdets tecken är sanna kämpar som älskar okänd mark och utmaningar. När de väl hittat sitt område förvandlas de, utifrån en spirituell, mental men även fysisk aspekt, till pionjärer; stigfinnare till det nya!

Hasselnötsträdspersoners svaghet är att deras styrka ibland används på fel sätt. Om en sådan stark pionjärssjäl måste ta sig fram i en träskaktig terräng kommer den att skaka av otålighet och envishet. Detta passerar inte obemärkt av omgivningen. Denna felriktade energi tar sig uttryck i egoism kombinerad med tanklöshet och hänsynslöshet.

Var försiktig med att ge hasselnötsträdspersonen skäl till svartsjuka! Förutom svartsjukan är de passionerade personer som beundrar imponerande och stabila partners. Men om deras partner har en tendens till medelmåttighet förlorar de intresset ganska snabbt.

Datum:

  • 22/03 - 31/03
  • 24/09 - 03/10

Mer om Hasselnötsträd

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons