Annons

Gran - egenskaper keltiskt horoskop

Personer som är födda i granens tecken har det svårt eftersom de hela tiden kämpar med sig själva. De tycker sig känna för mycket kyla och orättvisa i sin omgivning. De är därför alltid upptagna med att skydda sin mjuka mentala kärna. Men de är ganska robusta och kan ta mycket mer än de skulle erkänna. Så snart en granperson har hittat sitt mål i livet kan han eller hon glömma självbevarlesen. Då sätts krafter fria som förvandlar dem till män eller kvinnor med många talanger vilket är deras verkliga syfte. Vänlighet och öppenhet är deras mentala hörnstenar.

Granpersoners styrka är deras ständiga möte med den inre och yttre världen. De litar på sina känslor och sin intuition och är därför mycket känsliga för det som händer runt omkring dem. De är kreativa personer som ofta står vid sidan av samhället och som just därför har förmågan att beskriva det ganska väl med hjälp av sitt annorlunda sätt att tänka. Deras ambition är att förstå världen.

Granpersoners svaghet är deras djupa sårbarhet. De verkar därför ofta hårda och otillgängliga. Om du lyckas tränga igenom skalet kan granpersonen bli oförutsägbar. Raseriutbrott och tuffhet kommer till ytan och då måste du vara väldigt försiktig. Men den sanna kärnan hos granpersonen är vänlighet och mjukhet.

Granpersoner skulle vara gjorda för kärlek om det inte vore för att de alltid är oroliga för sitt hårda skal. De är inga lätta partners eftersom de ibland är oförutsägbara med sina känslor. Men när de väl hittat en tolerant och kärleksfull partner, som är jordnära och tydligt strukturerad, visar de sin längtan efter kärlek och trygghet och även sin mjuka inre kärna.

Datum:

  • 05/07 - 14/07
  • 02/01 - 11/01

Mer om Gran

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons