Annons

Cypress - egenskaper keltiskt horoskop

Cypresspersoner är svåra och de vill vara annorlunda. De avskyr allt som är konventionellt och alldagligt. De letar efter det spirituella ljuset, älskar konst och det ovanliga. De är väldigt vakna och ser något speciellt i allt och kan till och med öppna andra personers ögon för saker som cypresspersonen redan ansåg vara normala. Unga cypresspersoner är entusiastiska inför allt omkring dem. Så om deras törst efter kunskap leder dem in på mörka stigar behöver de guidas tillbaka till ljuset. Förutom detta behöver de inga restriktioner, de behöver framförallt frihet!

Cypresspersoners styrka är deras realistiska intellekt som låter dem upptäcka världen. De letar efter oberoende, frihet och debatter. De vet inte vad leda betyder. De är kreativa, okonventionella och är av en livlig och uppfriskande natur. De är sällan ensamma och utbyter aktivit sina ideer och frågor med andra människor. De har även ett rikt inre liv vilket gör dem lite mystiska för omgivningen.

Cypresspersoners svaghet ligger definitivt i deras tendens att vara annorlunda. Om de inte hittar ett lämpligt medium för att uttrycka sig genom förvandlas tendensen till ett tvång. Cypresspersoner kan inte hantera tvång vare sig inifrån eller utifrån. Resultatet blir att de blir ironiska och extremt sarkastiska och att de inte visar hänsyn för något. Detta kombinerat med att ingen vet hur de ska förhålla sig till dem gör att omgivningen tenderar att helt enkelt hålla sig borta från dem.

Cypresspersoner är av en mystisk natur och har därför en attraherande effekt på andra. Deras partners måste vara uppriktiga, starka personer som verkligen vet vad tolerans betyder. Cypresspersoner behöver en partner som de kan utbyta tankar med och som inte är rädd för att hantera skarpa mentala och känslomässiga svängningar. Men med en cypressperson vid din sida förvandlas livet och kärleken till ett äventyr.

Datum:

  • 26/07 - 04/08
  • 25/01 - 03/02

Mer om Cypress

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons