Annons

Kastanjeträd - egenskaper keltiskt horoskop

Personer födda i kastanjeträdets tecken är samhällets hjälpredor. De kan anpassa sig till alla tänkbara olika situationer och vill ha en hjälpande och stöttande roll. När en kastanjeträdsperson har hittat sitt ideal i livet blir de en kraftkälla. De är dock ganska uppoffrande och föredrar att inte ha en framträdande roll. Unga kastanjeträdspersoner behöver råd och stöd för att hitta sina mål i livet och sitt självförtroende.

Kastanjeträdspersoners styrka ligger utan tvekan i deras sätt att sikta högt vilket gynnar den närmaste omgivningen. Så fort ett sådant mål identifierats väcks en ovanlig styrka och beslutsamhet hos kastanjeträdspersonen utan att för den skull förbise omgivningens välmående. De är så flexibla att de gillar att göra sig av med gamla invanda mönster och traditioner för att komma närmare det uppsatta målet.

Kastanjeträdspersonens svaghet är resultatet av vilseledda styrkor. Om de envist driver igenom ett specifikt mål kan de verka kompromisslösa. Om de inte tittar till höger eller vänster utan endast fokuserar på att nå sitt mål kan de lätt missa livets olika aspekter. En instabil kastanjeträdsperson kan lätt bli uppoffrande och negativ i sig själv.

En kastanjeträdsperson skulle aldrig bygga något på flyktiga känslor eller ren sympati. De behöver djupa känslor och samhörighet med deras partner. När en kastanjeträdsperson väl har anpassat sig till sin partner öppnas oväntade världar av glödande känslor där trohet är en självskriven regel. Men deras konstanta rättframhet kan ibland göra dem svåra att leva med.

Datum:

  • 15/05 - 24/05
  • 12/11 - 21/11

Mer om Kastanjeträd

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons